Novi će se Polo prilagoditi vašem stilu vožnje.

Odabir profila vožnje

U novom Polu s opcijskim odabirom profila vožnje svoj način vožnje možete individualno prilagoditi u ovisnosti o situaciji. Pritiskom na gumb ili dodirni zaslon svog infotainment sustava odaberite željeni profil. Tome se automatski prilagođavaju pogonski sustav i upravljač, a kod automatiziranog DSG mjenjača i točke prebacivanja stupnjeva prijenosa.

Profil vožnje ECO podržava vas u štedljivoj vožnji uz nisku potrošnju goriva. On prilagođava performanse motora i aktivira start-stop sustav, ako je bio isključen. Dodatno se i sustavi za regulaciju klima-uređaja i temperature prilagođavaju manjoj potrošnji. Ako vozite s automatiziranim DSG mjenjačem, on stupnjeve prijenosa prebacuje ranije i na taj način češće uključuje funkciju slobodnog hoda kojom se štedi energija. Ako želite uživati u sasvim normalnom komforu, tada odaberite profil vožnje NORMAL. Ako radije vozite sportski, prebacite se na profil SPORT. U modusu INDIVIDUAL ćete ostati fleksibilni.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Za svijet pun avantura Polo

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/interior (not final) Created with Sketch.