Polo GTI Gran Turismo na cesti.

Turbomotor s ručnim ili automatiziranim mjenjačem s dvije spojke.

Automobil može izazvati ovisnost. Polo GTI to može učiniti već za 6,7 sekundi. Toliko mu je potrebno da sa svoje 192 konjske snage postigne ubrzanje od 0 do 100. A tako brzo i izgleda. Zahvaljujući njegovom novom dizajnu prednjeg dijela vozila i rešetke hladnjaka, markantnim bočnim pragovima i karakterističnom natpisu "GTI".

Ako ga detaljnije pogledate, uočit ćete dodatne značajke. Primjerice glavna svjetla s crvenom tornado linijom koja se proteže čitavim prednjim dijelom vozila. Zatim opcijska LED svjetla: stvaraju boju nalik dnevnoj svjetlosti te su prije svega energetski učinkovita. Osim toga Polo GTI raspolaže svjetlima za maglu i sportskim branicima s desnim i lijevim splitterom.

Galerija fotografija

Dobar ukus ne možete naučiti. Morate ga jednostavno imati.

 

 

Ostavlja svoje protivnike u zavjetrini.

Onaj tko se zaigra s njegovom papučicom gasa, odmah će čuti koliko se snage krije u modelu Polo GTI. Onaj tko ga vidi, odmah će to znati. Naime, njegov sportski duh nećete prepoznati samo po natpisu "GTI" i kromiranom dvostrukom završetku ispušne cijevi - spojler, stražnja svjetla i crni stražnji difuzor visokog sjaja ovom modelu također jamče dinamičan izgled. Potpuno je jasno: njegova želja na napretkom krije se jednostavno u svakom detalju.

Nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Polo GTI dovodi užitak u vožnji na sasvim novu razinu. A vas do oduševljenja. S kokpitom koji podsjeća na njegovog "velikog brata": vrhunska sportska sjedala s presvlakom od tkanine "Clark", aluminijske papučice i kombinirani instrument u stilu modela GTI. Ostali elementi koje možete nadograditi izrađeni su od kože i ukrašeni crvenim šavovima. U njih se ubrajaju višenamjensko sportsko kolo upravljača s kromiranom kopčom GTI te ručica mjenjača i ručica ručne kočnice. Ovdje zasigurno nećete pronaći samo jedno: dosadu.

Sportske karakteristike pritiskom na gumb.

Opcijski vozni postroj "Sport Select"

Stisni play: onaj tko želi doživjeti opcijski vozni postroj "Sport Select" mora samo pritisnuti tipku "Sport". Nakon toga će vozni postroj postati krući, upravljač precizniji, a zvuk motora i promjene stupnjeva prijenosa dobit će izraženije sportske karakteristike. Ukratko: budite spremni na sve.

Idući koraci