Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Rođen sa stavom T-Roc

 

Rođen sa stavom

Prvi Volkswagenov crossover, T-Roc kombinira suverenitet SUV-a i okretnost kompaktnog vozila. Njegov dizajn dokazuje karakter: kvalitetan, orijentiran na detalje i samouvjeren. Uz to, svojim volumenom prtljažnika do 1.290 litara dokazuje da kompaktni dizajn i praktičnost nisu proturječnost.

Oprema i dizajn

Ostavite snažan dojam. Veselite se ekspresivnom dizajnu, brojnim mogućnostima individualizacije i izrazito kvalitetnoj obradi svakog detalja: T-Roc zna kako oduševiti.

Lakiranje u dvije boje

Lakiranje u dvije boje
Istaknite se u masi

Zato što vam jednoličnost jednostavno ne pristaje. S lakiranjem modela T-Roc Design u dvije boje pokazat ćete svoj stil. Za T-Roc Sport opcijski vam na raspolaganju stoje crna i Flash crvena boja.

Doznajte više

 

Karakter

Karakter
Pokažite tko ste

Tražite automobil samostalnog karaktera? S modelom T-Roc vozit ćete se u modernom crossover koji očarava svojim samouvjerenim dizajnom.

Doznajte više

 

Svjetlo

Svjetla
S njim ćete se rado pokazivati

Danju i noću: koncept svjetala modela T-Roc impresionira svojim samostalnim dizajnom sa svjetlima za dnevnu vožnju koja su markantno integrirana u branike.

Doznajte više

 

T-Roc Sport

T-Roc Sport
Pokažite sportski stav

S modelom T-Roc Sport ostavit ćete dojam. Ova varijanta opreme oduševljava brojnim sportskim detaljima zbog kojih će srce vozača brže kucati.

Doznajte više

 

T-Roc Design

T-Roc Design
Ekspresivan dizajn za vašu svakodnevicu

S modelom T-Roc Design razveselit će vas posebno velika sloboda oblikovanja, kako kod karoserije, tako i u unutrašnjosti vozila. T-Roc će savršeno odraziti vašu osobnost.

Doznajte više

 

Doživite sve značajke T-Roca iz svih perspektiva

Infotainment

Svaku vožnju učinite posebnom. Iskoristite vrijeme u svojem T-Rocu. Moderni infotainment u T-Rocu informirat će vas o aktualnim zbivanjima, omogućit će vam telefoniranje pomoću handsfree sustava ili će reproducirati vaše omiljene pjesme i navoditi vas do vašeg odredišta. A ako želite, sustav će vas i poslušati zahvaljujući upravljanju govornim naredbama.

Infotainment

Usluga poziva u nuždi

Natrag

U dobrim ste rukama

Dobro da je uvijek netko tu za vas: s opcijskom uslugom poziva u nuždi Volkswagenova centrala za pozive u nuždi bit će vam dostupna 24 sata na dan pritiskom na crvenu tipku SOS. Kod sudara s aktivacijom zračnih jastuka pomoć će se automatski pozvati.

Povezivost

Natrag

Više ne morate voziti bez interneta

Internet može biti itekako koristan - tako i u vašem T-Rocu. Opcijske online Car-Net usluge "Guide & Inform", Car-Net App-Connect i Car-Net "Security & Service" nude puno toga što će vam pomoći u vašoj svakodnevici i nesvakidašnjim situacijama.

Active Info Display

Natrag

Vidite samo one informacije koje želite vidjeti

Analogni prikaz stvar je prošlosti. Po želji zamijenite klasični prikaz - zaslonom visoke rezolucije. Inovativni, moderni kombinirani instrument Active Info Display može vam pružiti informacije koje su puno opsežnije od pukog prikaza brzine i razine napunjenosti spremnika za gorivo.

Radio i navigacija

Natrag

Tako ćete uz dobru zabavu zadržati pravac

U vašem T-Rocu vi odlučuje o svemu. Za to vam na raspolaganju stoje dva radiouređaja s odgovarajućim zvučnicima, tehnikom kojom se jednostavno rukuje i brojnim mogućnostima priključivanja. Ili se možete odlučiti za navigacijski sustav"Discover Media" koji će vam također ispuniti gotovo svaku želju.

Sound sustav beats

Natrag

Želite bas?

Pojačajte do daske - vaš osobni nastup na cesti čeka na vas! Sustav stručnjaka za zvuk Beats Electronics po želji će se pobrinuti za pravi bas u vašem T-Rocu. Naime, on ne dokazuje kako dobar zvuk zvuči samo kada je u pitanju marka slušalice beats by Dr. Dre.

Komforna telefonija

Natrag

Ostanite dobro povezani

S opcijskim sučeljem za telefon "Comfort" s funkcijom induktivnog punjenja vaš će se mobilni telefon bežično puniti. Zahvaljujući induktivnom antenskom spajanju vaš će mobilni telefon imati prvorazrednu kvalitetu razgovora. Tako ćete tijekom putovanja s lakoćom moći obavljati handsfree razgovore.

Sustavi potpore

Izbjegnite nepotreban stres. Iako ste možda navikli uzimati stvari u svoje ruke: T-Roc vas može rasteretiti u brojnim situacijama. Njegovi će sustavi potpore u najboljem slučaju pomoći čak i u sprječavanju sudara.

Opuštena vožnja

T-Roc će uskočiti umjesto vas

Sustavima potpore kao što su serijski "Lane Assist", serijska automatska regulacija razmaka ACC, opcijska potpora kod prometnog zastoja i po želji dostupni "Emergency Assist" nećete se veseliti samo u kritičnim situacijama. Oni će naime vožnju učiniti još ugodnijom i u vašoj svakodnevici.

Doznajte više

Front Assist sa City funkcijom kočenja u nuždi

I kada su ceste pune, ostat ćete potpuno opušteni

Poželite li i vi katkad imati sustav potpore koji će umjesto vas nadzirati promet ispred vašeg vozila? Sa serijskim sustavom nadzora okoline "Front Assist" uključujući City funkciju kočenja u nuždi i sustav prepoznavanja pješaka putovat ćete opuštenije.

Doznajte više

Park Assist i pomoć pri parkiranju

Osvojite cestu i slobodno parkirno mjesto

Parkiranje se vrlo lako može pretvoriti u test strpljivosti. Dobro je što vam opcijski sustavi potpore pri parkiranju u T-Rocu pomažu već kod traženja parkirnog mjesta te na taj način parkiranje čine uvelike jednostavnijim.

Doznajte više

"Blind Spot" senzor s potporom izlaska iz parkirnog mjesta

Ovako će vam vaš T-Roc pomoći pri promjeni voznog traka i izlasku iz parkirnog mjesta

Opcijski "Blind Spot" senzor s potporom izlaska iz parkirnog mjesta upozorava vas tijekom vožnje na vozila u mrtvom kutu u okviru ograničenja sustava. Pri izlasku iz parkirnog mjesta vožnjom unatrag senzor nadzire područja bočno i iza vašeg vozila.

Doznajte više

Udobnost

Odgovara vašem životnom stilu: sa svojim komfornim i prostranim konceptom T-Roc vam nudi mnoštvo slobodnog prostora kako bi pokazali svoju osobnost. Tome pridonose i progresivni elementi dizajna te brojne mogućnosti individualizacije.

Individualno oblikovanje

Individualno oblikovanje
Individualan poput vas

Točno onako kako želite: unutrašnjost modela T-Roc Design uredite u skladu s vašim osobnim željama i pružite joj osobnu notu akcentima u boji.

Više informacija

 

Cockpit

Cockpit
U cockpitu imate sve pod kontrolom

Dobro došli u cockpit! Ovdje je sve usmjereno na to da da vam svaku vožnju učini ugodnom. Sa serijskim višenamjenskim kolom upravljača možete upravljati s brojnim funkcijama, a da pritom ne morate micati ruke s upravljača.

Više informacija

 

Prostor

Prostor
Sjedite na tronu

Tko se ne želi zadovoljiti uobičajenim, većinom želi slobodni prostor. Sada ga možete imati! Unatoč kompaktnim vanjskim dimenzijama T-Roc nudi pregršt prostora za putnike i prtljagu. Ugodno povišeni položaj sjedenja predstavlja dodatnu prednost.

Više informacija

 

Udobnost

Udobnost
Raskomotite se

Uđite i ugodno se osjećajte. U modelu T-Roc očekuju vas komforna sjedala te po želji dostupna, izrazito kvalitetna oprema od kože s akcentima u boji i panoramski pomični krov, kod kojeg će se oči vaših suputnika širom otvoriti.

Više informacija

 

Tehnologija

Učinkovita i fleksibilna poput vas. Vi očekujete snagu - pogotovo od vašeg automobila. Stoga je T-Roc opcijski dostupan s pogonom 4MOTION za dobru trakciju na gotovo svakoj podlozi, sportskim voznim postrojem za optimizirano upravljanje i adaptivnom regulacijom voznog postroja DCC.

Performanse
Vozni postroj
4MOTION Active Control

Performanse
Zato što cijenite učinkovito iskorištavanje energije

S modelom T-Roc dosada će biti miljama daleko. To pokazuje i njegov program snažnih motora. Ovdje samo ambiciozni - i kada je štedljivost u pitanju.

Vozni postroj
Odaberite izvrsnu sportsku vezu između automobila i kolnika

Sportski vozni postroj i progresivni upravljač poboljšavaju dinamiku u vožnji kada se želite sportski voziti.

4MOTION Active Control
Ostanite suvereni i kod izazovnih uvjeta na cesti

Otkrijte novitete! U kombinaciji s opcijskim pogonom 4MOTION modela T-Roc podršku će vam pružiti 4MOTION Active Control koji će vam ponuditi precizna namještanja za najrazličitije terene. K tomu možete u modusu Onroad pomoću odabira profila vožnje odabrati pet profila.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/interior (not final) Created with Sketch.