Impresionira u sklopu serijske opreme

Od osnovne linije opreme T-Cross oduševit će vas praktična stražnja klupa koja se može u potpunosti pomaknuti prema naprijed ili djeljivo preklopiti u ravnu utovarnu površinu. To je posebno praktično kada želite transportirati glomazne i dugačke predmete. Zahvaljujući klima-uređaju u svojim vožnjama automobilom moći ćete jednako uživati u svako doba godine. Za odgovarajuću zabavu na putu pobrinut će se serijski radiouređaj "Composition Colour" s funkcijom reprodukcije MP3 zapisa i opcijskom CD jedinicom. Međutim, u prvom bi planu uvijek trebala biti vaša sigurnost: sustav nadzora okoline "Front Assist" sa City funkcijom kočenja u nuždi može u slučaju prijetećeg sudara naletom straga smanjiti težinu sudara ili u idealnom slučaju spriječiti sudar.* S potporom zadržavanja vozila na voznom traku "Lane Assist" ostat ćete unutar voznog traka*, a u slučaju nužde podršku će vam pružiti integrirani sustav poziva u nuždi eCall. Ako dođe do sudara, vaš će T-Cross automatski uspostaviti vezu s Volkswagen centralom za pozive u nuždi kako bi hitnoj službi proslijedio važne informacije.

* U okviru granica sustava. Vozač mora u svakom trenutku biti spreman preuzeti kontrolu nad sustavom potpore i nije oslobođen odgovornosti za opreznu vožnju.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim