Impresionira u sklopu serijske opreme

Od osnovne linije opreme T-Cross oduševit će vas praktična stražnja klupa koja se može u potpunosti pomaknuti prema naprijed ili djeljivo preklopiti u ravnu utovarnu površinu. To je posebno praktično kada želite transportirati glomazne i dugačke predmete. Zahvaljujući klima-uređaju u svojim vožnjama automobilom moći ćete jednako uživati u svako doba godine. Za odgovarajuću zabavu na putu pobrinut će se serijski radiouređaj "Composition Colour" s funkcijom reprodukcije MP3 zapisa i opcijskom CD jedinicom. Međutim, u prvom bi planu uvijek trebala biti vaša sigurnost: sustav nadzora okoline "Front Assist" sa City funkcijom kočenja u nuždi može u slučaju prijetećeg sudara naletom straga smanjiti težinu sudara ili u idealnom slučaju spriječiti sudar.* S potporom zadržavanja vozila na voznom traku "Lane Assist" ostat ćete unutar voznog traka*, a u slučaju nužde podršku će vam pružiti integrirani sustav poziva u nuždi eCall. Ako dođe do sudara, vaš će T-Cross automatski uspostaviti vezu s Volkswagen centralom za pozive u nuždi kako bi hitnoj službi proslijedio važne informacije.

* U okviru granica sustava. Vozač mora u svakom trenutku biti spreman preuzeti kontrolu nad sustavom potpore i nije oslobođen odgovornosti za opreznu vožnju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.