Brzo punjenje. Brz nastavak vožnje.

Novi ID.7 Tourer:

punjenje i doseg u električnom pogonu

S novim modelom ID.7 Tourer ovisno o kapacitetu baterije putovat ćete isključivo na električni pogon čak do 700 kilometara¹ ², pa više skoro uopće nećete morati prekidati putovanje. Baterija se može napuniti na DC agregatima za brzo punjenje (istosmjernom strujom) od 10 do 80 posto za otprilike 25 minuta pri umjerenim vanjskim temperaturama i uz snagu punjenja od 200 kW³. Tako ćete moći brzo nastaviti vožnju, dok će vam dobro osmišljeni menadžment baterije i aerodinamični dizajn pomoći u minimiziranju potrošnje.

Vrijedi za ID.7 Pro S, konceptualna studija. Vozilo još nije u prodaji.

Očekivane vrijednosti - vozilo još nije u prodaji / predviđeni doseg za prolazak ciklusa prema WLTP-u (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) na valjcima za ispitivanje kočnica (nije serijsko stanje). Vrijednosti dosega prema WLTP-u za serijska vozila mogu se razlikovati ovisno o opremi. Stvarni doseg odstupa od toga u praksi ovisno o načinu vožnje, brzini, upotrebi komfornih/sporednih trošila, vanjskoj temperaturi, broju suputnika / opterećenju, topografiji te procesu starenja i trošenja baterije.

Simulirana dužina punjenja na temelju odabranih parametara. Stvarna dužina punjenja može odstupati od toga.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi ID.7 Tourer

Zatražite odmah probnu vožnju kod svog Volkswagen partnera

  1. 1.

    Konceptualna studija – vozilo još nije u prodaji Gehe zurück

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim