Veći volumen utovara za više mogućnosti

Novi ID.7 Tourer:

koncept prostora / koncept prtljažnika

Više prostora za sportsku opremu, prtljagu i sve ono što trebate za aktivni vikend. Zahvaljujući mogućnosti pomicanja nagiba stražnje klupe brzo ćete prema svojim željama prilagoditi unutrašnjost te kapacitet sjedećih mjesta i utovarnog prostora vozila. Ovisno o tome koja stražnja sjedala preklapate, kapacitet utovarnog prostora od 545 litara i dužine od skoro dva metra može se povećati na čak 1.714 litara, što naglašava prednosti optimiziranog dizajna vozila i pruža još veću fleksibilnost.

Još jedna značajka je po želji dostupna funkcija "Easy Open/Close". Ona omogućuje otvaranje i ponovno zatvaranje poklopca prtljažnika bez ruku, samo pokretom stopala.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi ID.7 Tourer

Zatražite odmah probnu vožnju kod svog Volkswagen partnera

  1. 1.

    Konceptualna studija – vozilo još nije u prodaji Gehe zurück

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim