Golf Variant
Od Kn 152.947,-

Golf Variant Svestranost kao zaštitni znak.

Inženjersko umijeće moderne.

100 posto Golf. Veći kompliment od ovog ne možete dati karavanu. A Variant ga je zaslužio. Pogotovo sa svojom najnovijom generacijom. Naime, sa svojim dinamičnim dizajnom, sportskom motorizacijom i brojnim sustavima potpore ovaj model demonstrira svoje porijeklo u svakom detalju. A u jednom čak i nadmašuje svoj uzor: kod prostora.

 

Galerija fotografija

Otkrijte Golf Variant iz svih perspektiva.

Otkrijte Golf Variant iz svih perspektiva.

Infotainment

DYNAUDIO Excite

Kako bi i tonovi savršeno sjeli.

Možete li zamisliti da glazba u automobilu bolje zvuči nego na vašem HiFi uređaju? Po želji dostupan sound sustav DYNAUDIO Excite prilagođen je prostornoj akustici vozila i pružit će vam zvuk kakav ne očekujete - čak i ako ste navikli na vrhunski zvuk.

Car-Net "Guide & Inform"

Više ne morate voziti bez interneta.

Internet može biti koristan u brojnim životnim područjima - pa tako i u automobilu. S najaktualnijim podatcima možete primjerice imati pregled nad prometom. Na taj način možete predvidjeti situaciju u prometu i sukladno tome planirati ili promijeniti vašu dionicu. No opcijski raspoložive online usluge Car-Net "Guide & Inform"¹ nude još više.

Radiouređaj i navigacijski sustav

Lijepo je kad si sami možete odabrati kopilota.

U vašem Volkswagenu vi odlučujete o svemu. Na raspolaganju su vam dva radiouređaja: s odgovarajućim zvučnicima, tehnikom kojom ćete jednostavno rukovati i brojnim mogućnostima priključivanja. Ili se možete odlučiti za jedan od dvaju navigacijskih sustava koji će po pitanju multimedijskih sadržaja ispuniti gotovo svaku želju. Uživajte kada se pratnja u potpunosti prilagođava vama.

Telefonija

S objema rukama na upravljaču telefonirat ćete sigurnije.

Ostanite dostupni i tijekom vožnje ako to želite. S opcijski dostupnim sučeljima za telefon "Comfort" i "Premium" zadržat ćete obje ruke na upravljaču i promet pod kontrolom.

Sustavi potpore

Potpora upravljanja pri parkiranju "Park Assist"

Jednostano prepustite parkiranje vašem automobilu.

Čak i ako se ubrajate među rijetke pojedince koji i pred publikom potpuno opušteno parkiraju na uskim parkirnim mjestima, opcijska potpora upravljanja pri parkiranju "Park Assist" će vas unatoč tome oduševiti. Naime, sustav ne prepoznaje samo odgovarajuća parkirna mjesta već umjesto vas preuzima i upravljanje.

Automatska regulacija razmaka ACC u sustav nadzora okoline "Front Assist"

Potpuno opušteni i kada su ceste pune.

Poželite li i vi nekad imati sustav potpore koji će umjesto vas nadzirati promet ispred vašeg vozila? S opcijskom automatskom regulacijom razmaka ACC i sustavom nadzora okoline Front Assist uključujući City funkciju kočenja u nuždi koji je sadržan u paketu putovat ćete opuštenije.

Multikolizijska kočnica

Sudar ne bi trebao uzrokovati sekundarne sudare.

Serijska multikolizijska kočnica pobrinut će se da se nakon sudara ne dogodi još više. Sustav postoji kako bi nakon sudara spriječio dodatne sudare i zanošenje. On će se u okviru svojih granica pobrinuti da se vaš Volkswagen čim prije zaustavi.

Kamera za vožnju unatrag „Rear View“

Jer nemate oči na leđima.

Opcijski raspoloživa kamera za vožnju unatrag "Rear View" omogućuje vam prepoznati prepreke koje se nalaze iza vozila. Kamera integrirana u stražnji dio vozila šalje vam slike na zaslon infotainment sustava. Parkiranje na taj način postaje znatno jednostavnije, a lakše ćete prepoznati i prepreke.

Učinkovitost

TDI

Profitirajte od velike snage uz istovremeno nisku potrošnju.

Rado i puno putujete, no vašu biste potrošnju željeli održati niskom? Naši TDI dizelski motori temelje se na modernoj common rail tehnologiji te su optimizirani po pitanju učinkovitosti.

TSI

Odlučite se za razuman užitak u vožnji.

TSI benzinski motor savršena je kombinacija snage i štedljivosti. Već kod malih brojeva okretaja profitirat ćete od maksimalnoga okretnog momenta.

Udobnost

Sjedala ergoActive

Ako volite svoja leđa.

Integrirana funkcija masaže opcijski dostupnog sjedala ergoActive (na strani vozača) jamči visoku razinu udobnosti. Pomoću grijanja sjedala možete namjestiti odgovarajuću temperaturu vozačevog sjedala i istovremeno rasteretiti vaša leđa.

 

Panoramski podizni i pomični krov

Ovaj pogled oduševit će sve suputnike.

Zamislite samo kad bi krov mogao predstavljati simbol slobode. Panoramski podizni i pomični krov po želji će se pobrinuti za više svjetla, zraka i dobrog raspoloženja. Njegova je površina tolika da će zadiviti i suputnike na stražnjim sjedalima.

Preklopi naslon suvozačevog sjedala

Priuštite si još više prostora.

Naslon suvozačevog sjedala vašeg Golfa Variant ne samo da se opcijski može u potpunosti preklopiti već se vrlo jednostavno može pretvoriti u stolić.

Grijano vjetrobransko staklo

Vaša nevidljiva zaštita od mraza i vrućine.

Opcijski dostupno grijano vjetrobransko staklo korisno je tijekom cijele godine: zimi uklanja mraz sa stakla, a ljeti smanjuje zagrijavanje unutrašnjosti vozila.

Utovarni prostor

Utovarite i veće predmete bez poteškoća.

Utovarni prostor vašeg Golfa Variant nije samo velik već je i praktično oblikovan. Tako ćete u svakom trenutku profitirati od iznimne prostranosti i izvrsne razine udobnosti.