Smjestite i veće predmete bez problema.

Prtljažnik

Golf Variant nudi pregršt prostora za vaš svaki naum - od surferskog izleta na obalu sve do velike kupovine u supermarketu. S njegovim posebno niskim utovarnim rubom i podnicom namjestivom po visini u prtljažniku bit će vam vrlo jednostavno u njega postavljati i teške predmete. Četiri ušice za vezanje olakšavaju pričvršćivanje prtljage. 

A ako vam je potrebno još više prostora, pokrivka prtljažnika može se sasvim jednostavno demontirati i pohraniti ispod podnice utovarnog prostora. Po pitanju glomaznog tereta svoje će prednosti pokazati asimetrično podijeljeni, preklopivi leđni naslon. Od varijante Comfortline k tomu ćete dobiti i središnji naslon za ruke za olakšani prijevoz drugih predmeta.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Pretvara snove o prostoru u stvarnost. Golf Variant.