Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti
Cijena od (uključujući PDV)
22.174 € 167.070,53 HRK
Snaga motora (kW)
70 - 110
kW
Snaga motora (PS)
95 - 150
KS
Potrošnja goriva
5,7 - 6,6
l/100km
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Potpuno pogodan za svakodnevnu upotrebu.
Nimalo svakodnevan.

Varijabilan i kompaktan. U kombinaciji s popularnim crossover dizajnom i funkcionalnom prikladnošću za svakodnevnu upotrebu. Ukratko: T-Cross je moderni avanturist i majstor mimikrije koji redefinira znakove vremena.

Opcijski paketi dizajna

Pokažite stav bojom: dva paketa dizajna, vaš izbor

Više informacija o paketima dizajna

Stražnji dio vozila

Preklapanje, podizanje, spuštanje: funkcionira savršeno uz varijabilnu stražnju klupu.

Više informacija o stražnjem dijelu vozila

Individualne postavke

Tipično T-Cross, individualan nastup

Više informacija o individualnim postavkama

Udobnost

Stražnji dio vozila

Preklapanje, podizanje, spuštanje. Funkcionira savršeno.

Bez obzira na to je li riječ o torbama za kupovinu, glomaznoj opremi za vježbanje ili velikoj putnoj prtljazi - T Cross vam nudi mnoštvo prostora za odlaganje.
A ono najbolje: varijabilna stražnja klupa može se fleksibilno prilagoditi. Možete je u potpunosti pomaknuti prema naprijed kako biste dobili više prostora za odlaganje u prtljažniku ili preklopiti u veliku ravnu utovarnu površinu. To konkretno znači: više prostora za vas i vaše suputnike, više prostora za odlaganje za sve ostalo.

 

Paketi dizajna

Design paket "Black"

Crna ima stil

Opcijski paket dizajna "Crna"¹ objedinjuje decentne boje i sportski stil:

 • presvlaka sjedala u dizajnu "Diag" sa središnjim dijelovima i unutrašnjim stranama sjedala u Titan crnoj boji
 • sportska komforna prednja sjedala za T-Cross Life
 • potpora za kralježnicu sprijeda za T-Cross Life
 • dekor u 3D dizajnu "Transition" crne boje visokog sjaja i sive boje
 • crna kućišta vanjskih zrcala
 • zatamnjena stražnja bočna stakla i stražnje staklo
 • 17" kotači "Manila" s dijamantno poliranom površinom kod modela T-Cross Life³ ili
 • 18" kotači "Köln" s dijamantno poliranom površinom kod modela T-Cross Style³ ili
 • crni 18" kotači "Köln" s površinom lakiranom u crnoj boji kod modela T-Cross Style³
Design paket "Dark Denim”

Spoj ležernog i dotjeranog

Opcijski paket dizajna "Dark Denim"¹ impresionira ležernim izgledom i cool akcentima:

 • središnji dijelovi prednjih sjedala i bočnih stražnjih sjedala od tkanine "Diag" u izvedbi "Dark Denim"
 • sportska komforna prednja sjedala za T-Cross Life
 • potpora za kralježnicu sprijeda za T-Cross Life
 • zatamnjena stražnja bočna stakla i stražnje staklo
 • dekor u 3D dizajnu "Dark Denim"
 • kućišta vanjskih zrcala lakirana u kontrastnoj crnoj boji
 • 17" kotači "Manila" s dijamantno poliranom površinom kod modela T-Cross Life³ ili
 • crni 18" kotači "Köln" s površinom lakiranom u crnoj boji kod modela T-Cross Style³

Vanjski dizajn i unutrašnjost

Vanjski dizajn

Oštar tip: T-Cross

T-Cross je svestrani talent pogodan za svakodnevnu upotrebu u pogledu funkcionalnosti i varijabilnosti. Njegov kompaktni crossover dizajn je sve samo ne svakodnevan: ramena linija koja se proteže od dugog poklopca motora sve do stražnjeg dijela vozila s reflektirajućim trakama i LED stražnjim svjetlima. Uglata karoserija. Široka rešetka hladnjaka. Povišeni razmak od tla. Sve ove značajke zaslužne su za njegov upečatljivi izgled s jasnim offroad karakterom. Crne obloge od plastike na kućištima kotača i bočnim pragovima naglašavaju ovaj dizajn.

Svjetlo

Dizajnerske žaruljice u sklopu serijske opreme: T-Cross

Budite blistav primjer drugima: sa serijskim LED glavnim svjetlima u modelu T-Cross Style, koja su opcijski dostupna za model T-Cross Life. Njihova upečatljiva signatura s integriranim LED svjetlima za dnevnu vožnju u dinamičnom obliku hokejaškog štapa urezat će se u pamćenje. T-Cross je također impresivan straga: stražnja svjetla u LED tehnologiji, koja su upotpunjena pozicijskim svjetlima u modelu T-Cross Style, jednako su impresivna kao i kontinuirana reflektirajuća traka.

Kotači

Dobro izgleda: program kotača

Izbor je na vama. S kojim će kotačima vaš T-Cross zablistati? U svakom slučaju - opsežan program kotača od lakog metala veličine 16" do 18" definitivno će vašem T-Crossu dati potpuno osobnu notu. 

Pregled svih kotača

Unutrašnjost

Volite stilsku dotjeranost? Izvedivo.

Čarobna riječ je individualnost. I u unutrašnjosti T-Crossa. Čak je i serijska unutrašnjost sama po sebi posebna. Ako joj ipak želite podariti individualnu notu, na raspolaganju vam stoje dva opcijska paketa dizajna. S različitim bojama za presvlake sjedala i dekore. Ambijentalno osvjetljenje u modelu T-Cross Style te opcijski u modelu T-Cross Life pobrinut će se za stilske svjetlosne akcente. Udobnost također neće ostati zakinuta: T-Cross i T-Cross Life imaju udobna, kvalitetna sjedala od tkanine, a T-Cross Style čak sportska komforna sjedala.
 

Prednja sjedala i prostor

U prvom redu udobna, ali i fleksibilna.

U modelu T-Cross rado ćete se zadržati na sjedalima. Naime, prednja sjedala nude čak nekoliko prednosti kada je udobnost u pitanju:

 • povišeni položaj sjedenja pobrinut će se za veću razinu udobnosti tijekom vožnje te kod ulaska i izlaska iz vozila,
 • opcijska potpora za kralježnicu pružit će vam posebnu zaštitu i rasteretiti vašu leđnu muskulaturu čak i na dugim putovanjima,
 • naslon suvozačevog sjedala može se u potpunosti preklopiti od linije opreme Life - idealno za transport dugih predmeta.

Više prostora. Više mogućnosti. Više zabave.

Prednja sjedala s visokim položajem sjedenja u modelu T-Cross pobrinut će se za dobru preglednost. A potpuno preklopivi naslon suvozačevog sjedala stvorit će dodatni prostor - upravo onda kada prevozite dugačke predmete. Pomična i preklopiva stražnja klupa po potrebi će osigurati još više prostora za odlaganje i povećati volumen prtljažnika od 455 litara u preklopljenom stanju na čak 1281 litru. Sve to upotpunjuju brojni praktični pretinci i džepovi za odlaganje, držač za napitke i pretinac za mobitel u središnjoj konzoli.

Povezivost i infotainment

Radiouređaji

Dobra zabava. Uz najnovije informacije.

Volite slušati glazbu tijekom vožnje? Ili biste željeli znati što se događa u svijetu dok ste na putu? Nikakav problem. Vaš T-Cross serijski je opremljen prvoklasnim radiouređajem. Još više mogućnosti nudi opcijski radiouređaj "Ready 2 Discover", koji se uz pomoć nadogradnje može proširiti u potpuno funkcionalni navigacijski sustav.

Više informacija o radiouređajima

Navigacija

Zvuk u ušima i ruta pred očima.

S našim opcijskim navigacijskim sustavima ostat ćete na pravom putu i sigurno stići na svoje odredište uz dobru zabavu.

Više informacija o navigacijskim sustavima

Digital Cockpit Pro

Vidite samo one informacije koje želite vidjeti

Želite vidjeti samo prikaz brzine i pokazivač kilometraže? Ili i dodatne podatke o vozilu? Ili navigacijsku kartu? Ili naslov pjesme koju upravo slušate? Ili više toga? Doslovno je u vašim rukama: jednostavno sami konfigurirajte svoj visokorezolucijski Digital Cockpit Pro veličine 26 cm (10,25"). Točno onako kako želite.

Sučelje za telefon

Zadržite ruke na upravljaču. A svoj kabel za punjenje kod kuće.

Vožnja automobila i opušteno telefoniranje? Sučelje za telefon "Comfort" nudi vam sve što vam je za to potrebno: handsfree sustav ima mikrofone u krovnoj konzoli, dok unutrašnji zvučnici osiguravaju visoku kvalitetu zvuka govorne funkcije. Prednji pretinac za odlaganje također ima funkciju induktivnog punjenja za bežično punjenje vašeg mobilnog telefona sa standardom Qi. Povezivanje s vanjskom antenom također je osigurano bežično kako bi se optimirala kvaliteta prijma.

USB sučelja

Mali priključak. Veliko veselje.

Razveselite putnike u stražnjem dijelu vozila: od linije opreme Life dostupna su dva USB priključka u stražnjem dijelu središnje konzole u sklopu serijske opreme - uz USB-C sučelja koja su dostupna u prednjem dijelu vozila u svim linijama opreme. Tako i tijekom vožnje možete, primjerice, jednostavno puniti svoj smartwatch, bluetooth slušalice ili smartphone. Uostalom, baterije se uvijek prazne brže nego što biste željeli.

Sound sustav BeatsAudio™

Želite bas?

Međusobno usklađeni zvučnici sound sustava "BeatsAudio" pobrinut će se za savršen zvuk na svakom mjestu za sjedenje, dok će dodatni subwoofer bez ikakvih obilaznih putova slati svoje izrazito niske basove izravno u vaše tijelo. Cijelim sustavom upravljate putem svog infotainment sustava.

Povezivost

Više od bitova i bajtova

Ponude povezivosti proizvođača Volkswagen omogućuju vam veću razinu udobnosti i zabave. Povezivanje vašeg modela T-Cross s internetom i vašim smartphoneom pomaže vam da opuštenije stignete na odredište - vi se još samo morate pobrinuti za vožnju.

Više informacija o povezivosti

IQ.DRIVE i tehnologija

IQ.DRIVE – naši sustavi potpora

Model T-Cross serijski je opremljen potporom kočenja u nuždi "Front Assist". Model T-Cross po želji možete opremiti dodatnim sustavima potpora kao što je "Travel Assist".

T-Cross – standardni modeli

Od razumnog do luksuznog. Osnovni modeli u raznim varijantama opreme.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.