Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Golf GTI Konjske snage od kojih se ježi koža.

Doživite nastup legende.

Izrazito kvalitetnom opremom i jasnim dizajnom odlikuje se svaki Volkswagen. Brojne mogućnosti individualizacije dodatno vam nude priliku da stvorite svoj sasvim osobni Golf GTI. Iznenadit ćete se izborom koji vam se nudi.

Galerija fotografija

Doživite novi Golf GTI iz različitih perspektiva

Doživite novi Golf GTI iz različitih perspektiva

Oprema & Dizajn

Unutrašnjost

Otkrijte otmjeni ambijent motosporta.

Sportska, legendarna i odana tradiciji: unutrašnjost Golfa GTI oduševljava kvalitetnom, markantnom opremom tipičnom za GTI, od kokpita preko kariranih sportskih sjedala sve do obloga papučica od plemenitog čelika.

Vanjski dizajn

Sportskog karaktera, temperamentan, markantan: Golf GTI.

Novi Golf GTI odmah se prepoznaje i u svojoj najnovijoj generaciji. A vi ćete vidjeti da skromnost nije jedna od njegovih vrlina. Naprotiv: on će bez zadrške pokazati što sve može.

Dizajn svjetala

Rasvijetlit će vam situaciju već na prvi pogled.

Dizajn svjetala u novom Golfu itekako se može pokazati, i to u brojnim atraktivnim varijantama. Bez obzira na to za koju se ponudu odlučite: svjetla će doprinijeti dobroj vidljivosti.

Kotači

Jamče zavidne poglede.

Ništa ne karakterizira bočni dizajn sportskog automobila poput kotača. Dinamični kotači od lakog metala, koji su vam dostupni serijski i opcijski, dojmljivo naglašavaju sportsku narav Golfa GTI i k tomu omogućuju dobar pogled na kočione čeljusti lakirane u upadljivoj crvenoj boji.

Infotainment

Telefonija

Olakšat će vam komunikaciju.

Odgovorite. No neka vam pritom obje ruke ostanu na kolu upravljača. Novi Golf GTI u tu će vam svrhu po želji ponuditi dva komforna sučelja za telefon.

Radiouređaji

Ako želite, možete samo slušati radio.

Volite slušati glazbu tijekom vožnje, no pritom se ne želite odreći najaktualnijih informacija i prvorazredne udobnosti? Onda će vas naša dva dostupna radiouređaja jednostavno oduševiti.

Navigacija

Ovako ćete zabavljeni dospjeti do svog odredišta.

Dva opcijska navigacijska sustava nude pregršt inovativnih funkcija i ispunit će vam svaku želju. Stoga ćete se izvrsno zabavljati i svejedno ostati na pravom putu.

Car-Net Guide & Inform

Ostanite na putu i budite informirani.

Sa sustavom Car-Net Guide & Inform pronaći ćete zanimljiva odredišta u svome okruženju, obližnja parkirna mjesta ili sljedeću benzinsku postaju. K tomu ćete primati aktualne prometne informacije s opcijskom preporukom za obilaženje prometnih zastoja ili vijesti s interneta.

Učinkovitost

Motor

Oduševit će vas ovaj snažni motor.

Motor Golfa GTI nudi vam maksimalnu snagu. S dojmljivih 169 kW (230 KS) postići ćete najveću brzinu od 250 km/h. K tomu vam je od 0 do 100 km/h potrebno svega 6,4 sekundi.

Progresivni upravljač i blokada diferencijala

Kako bi vam zavoji bili još zabavniji.

Za povećanu zabavu u vožnji na zavojitim dionicama pobrinut će se blokada diferencijala prednje osovine i progresivni upravljač u Golfu GTI. Za veću dinamiku u vožnji, bolje prianjanje na cesti i izravniju kontrolu upravljanja.

Sportski vozni postroj

Odaberite najbolju sportsku vezu između automobila i kolnika.

Kruti vozni postroj Golfa GTI ugrađuje se serijski i donosi vam još veću zabavu u vožnji te izvrsno rukovanje. Na taj će način sportski stil vožnje postati posebno komforan.

Sustavi potpore

ACC & Front Assist

I kada su ceste pune ostat ćete potpuno opušteni.

Poželite li i vi nekad imati sustav potpore koji će umjesto vas obraćati pozornost na promet ispred vašeg vozila? S automatskom regulacijom razmaka ACC i sustavom nadzora okoline Front Assist koji je sadržan u paketu te City funkcijom kočenja u nuždi i sustavom prepoznavanja pješaka putovat ćete opuštenije.

Potpora pri parkiranju

Parkiranje može biti tako lako.

Parkirate li još uvijek sami? Opcijska potpora upravljanja pri parkiranju "Park Assist" može vas poštedjeti bjesomučnog okretanja kola upravljača i olakšati traženje parkirnog mjesta. Preko ultrazvučnih senzora utvrđuje se hoće li vaš Golf stati u parkirno mjesto.

Potpora kod prometnog zastoja i Emergency Assist

Kako biste išli unaprijed i kada sve stoji na mjestu.

Opcijska potpora kod prometnog zastoja pruža vam potporu u stresnom prometu s čestim zaustavljanjima i kretanjima te vam na taj način može pomoći u izbjegavanju tipičnih sudara u prometnim zastojima. Opcijski sustav Emergency Assist može prepoznati kada vozač više nije pripravan za vožnju te započeti s djelomičnim upravljanjem vozilom.

Dynamic Light Assist

Unatoč prometu iz suprotnog smjera, vaš kolnik ostat će savršeno osvijetljen.

Ne bi li bilo udobnije kada biste noću na brzim cestama uvijek mogli voziti s dugim svjetlima? To će vam omogućiti Dynamic Light Assist i osigurati da ne zasljepljujete druge sudionike u prometu.

Blind Spot senzor

Ovako vaš Golf GTI pomaže kod parkiranja i prestrojavanja

Opcijski Blind Spot senzor s potporom izlaska iz parkirnog mjesta upozorava vas tijekom vožnje te u okviru ograničenja sustava na vozila u mrtvom kutu. Sustav kod izlaska iz parkirnog mjesta unatrag nadzire područja s obiju strana i iza vozila.

Udobnost

Active Info Display

Vidite samo one informacije koje želite vidjeti.

Brzinomjer je lanjski snijeg. Po želji zamijenite klasični prikaz u obliku cijevi zaslonom visoke razlučivosti. Inovativni kombinirani instrument Active Info Display može vam pružiti informacije koje su puno opsežnije od pukog prikaza brzine i razine napunjenosti spremnika za gorivo.

Komfor sjedala

Golf GTI ima sportska sjedala s kultnim faktorom.

Ako vam je stalo do posebnih detalja, u Golfu GTI doživjet ćete prosvjetljenje već pri ulasku u vozilo. Jer onaj tko pomisli na Golf GTI odmah pred očima vidi legendarni karirani uzorak. A aktualna GTI generacija nadovezuje se na tu tradiciju.

DYNAUDIO Excite

Kako ne biste samo vi savršeno sjeli nego i tonovi.

Glazba u vozilu koja zvuči bolje nego preko Hi-Fi uređaja? Po želji dostupni sound sustav DYNAUDIO Excite usklađen je s prostornom akustikom vozila i donosi vam zvuk koji ne biste očekivali - čak i ako ste naviknuti na vrhunske tonove.

Oprema od kože

Pretvorite unutrašnjost u lounge.

Stvorite vlastitu zonu komfora: kvalitetna i nježna, opcijska oprema od kože "Vienna" svojim će udobnim sjedalima vozaču i suvozaču stvoriti ambijent vrhunske klase.

Idući koraci