VW Golf GTI: Dynamic Light Assist

Jesu li vas ikada zaslijepila duga svjetla vozila koje dolazi iz suprotnog smjera? Vaš vid nakratko se remeti jer su oči izložene ekstremnoj promjeni svjetla i tame. S opcijskom dinamičnom regulacijom dugih svjetala "Dynamic Light Assist" više nećete morati stalno prebacivati između dugih i kratkih svjetala. U uvjetima potpune tame i pri brzinama većima od 60 km/h ne samo da se duga svjetla automatski uključuju već će se ona, u okviru ograničenja sustava, djelomično zasloniti za vozila koja dolaze iz suprotnog smjera. Na taj ćete način uvijek moći voziti s uključenim dugim svjetlima i imati najbolje osvjetljenje kolnika.

To omogućuje kamera u području unutrašnjeg zrcala. Ona može prepoznati vozila koja voze ispred vašeg ili dolaze iz suprotnog smjera i prenijeti te informacije sustavu. Zatim će se svjetlosni snop oznakom u glavnom svjetlu zasloniti na odgovarajućem mjestu.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Golf GTI Konjske snage od kojih se ježi koža.