Ostanite u eteru

Streaming & Internet

Uz "Streaming & Internet"¹ ² u svom modelu Taigo uživat ćete u svojoj omiljenoj glazbi. Jednostavno se jednokratno prijavite sa svojim postojećim pristupnim podacima i uživajte u izravnom pristupu putem infotainment sustava u vozilu - bez ikakvih vanjskih uređaja. S uslugom web-radio hotspota¹ u vozilo stižu sve prednosti internetskog radija - tako traženje i reprodukcija podcasta i radiopostaja uživo postaju izuzetno jednostavni. Integrirani Wi-Fi hotspot¹ opskrbit će vas i vaše suputnike internetskom vezom i omogućiti vam pretraživanje na čak osam uređaja.

1) Za korištenje usluga "Streaming & Internet", pojedinih In-Car-Appova i Wi-Fi hotspota moguće je naručiti podatkovne pakete uz plaćanje preko vanjskog mobilnog operatera "Cubic Telecom" koji se mogu upotrebljavati u području pokrivenosti mreže brojnih europskih zemalja. Količinu podataka ovih paketa mogu koristiti svi korisnici i putnici u vozilu. Informacije o uvjetima, cijenama i zemljama koje podržavaju ovu uslugu potražite na stranici https://vw.cubictelecom.com. Alternativno je moguće korištenje web-radija i streaminga medija preko mobilnog krajnjeg uređaja (npr. smartphonea) koji može poslužiti kao mobilni Wi-Fi hotspot. U tom su slučaju odgovarajuće usluge raspoložive isključivo ako između vas i vašeg mobilnog operatera postoji ugovor ili ako ćete zasebno sklopiti takav ugovor s mobilnim operaterom, i to isključivo unutar pokrivenosti dotične mobilne mreže. Uslijed razmjene podataka preko interneta mogu, posebno tijekom korištenja u inozemstvu, nastati dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) ovisno o dotičnoj mobilnoj tarifi.

2) Dostupno samo u kombinaciji s radiouređajem "Ready 2 Discover" i navigacijskim sustavima "Discover Media" i "Discover Pro". 

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti
Pokreni video

Novi Taigo

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim