Za Vas smo rezervirali najbolja mjesta.

Sjedala

Kod izbora dizajna sjedala nalazi se za svakoga ponešto: Presvlake sjedala u osnovnoj opremi su u dizajnu "lane" u titan crnoj boji, u Comfortline opremi u dizajnu "fusion" u sivoj boji sa crtom u sredini.

Dostupno samo za Samsung smartphone uređaje sa GSMA standardom. Preduvjet je opcijski navigacijski sustav "Discover Pro" i opcijski sustav zaključavanja i pokretanja bez ključa „Keyless Access".

Ukrasne folije mogu, posebice u slučaju direktnog sunčevog zračenja, već nakon 1 do 3 godine ili u jako vrućim klimatskim zonama već unutar 1 godine pokazivati tragove korištenja i starenja. Ako ukrasna folija duže vrijeme ostane na vozilu, mogu nastati vizualne razlike između područja vanjske boje zaštićenog ukrasnom folijom i područja koje nije pokriveno folijom. Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik