Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

up!

Mališan za sve

Stigao je up!grade. Nije ni čudo jer se prilagođava vašim željama. Naši paketi opreme čine ga idealnim suputnikom za gotovo sve što planirate i najosobnijim modelom up! ikada.

up! nudi brojne značajke, a ovdje su tek tri:

up!, white up! i black up!

Bijela i crna nova su šarena

Dizajn

Prostor za odlaganje

Raste Raste izvan svojih okvira

Oprema

maps + more dock i aplikacija maps + more

Vaše se odredište nalazi na vašem smartphoneu

Povezivost

Dizajn

up!, white up! black up!

Bijela i crna nova su šarena

up!grade je stigao! Agilan i trendseterski, kao i uvijek, uz instrumentnu ploču u izvedbi "black cube", sjedala u dizajnu "fusion" i 14" čelične kotače ili opcijske 15" kotače od lakog metala "fortaleza"³⁾.

Želite se istaknuti? Nikakav problem. White up! dolazi s bijelom kontrastnom vanjskom bojom krova i analognim kućištima zrcala u bijeloj boji, zatamnjenim bočnim staklima, zatamnjenim stražnjim staklom i markantnim 16" kotačima od lakog metala "la boca white". Instrumentna ploča "white cube" upotpunjuje bijeli dizajn u unutrašnjosti.

Presvijetlo? U sklopu varijante black up! ovaj je paket dostupan u crnoj boji te obuhvaća, naravno, 16" kotače od lakog metala "la boca black" kao i instrumentnu ploču u izvedbi "black cube".

up! R-Line

Malen, ali uočljiv!

Više ste sportski tip? Stiže up! R-Line: sa sportskim voznim postrojem za upečatljiv osjećaj u vožnji. Zatamnjena stražnja bočna stakla i zatamnjeno stražnje staklo, prednji branik s crnim umetkom te 16" kotači od lakog metala "triangle"³⁾ dijamantno polirane, crne boje ili opcijski 17" kotači od lakog metala "polygon black" ističu njegov sportski izgled. A zahvaljujući svjetlima za maglu i svjetlu za skretanje up! R-Line jednostavno je uočljiv.

Oprema

Sjedala

Naša najbolja mjesta

Zahvaljujući našim integralnim sjedalima s naslonima za glavu koja se na njih nastavljaju bez prekida u modelu up! sjedit ćete izuzetno udobno. Pritom svaka linija opreme modela up! ima vlastiti, individualni dizajn presvlaka sjedala.

Prostor za odlaganje

Raste izvan svojih okvira

U modelu up! na raspolaganju imate impresivnu količinu prostora. Primjerice za maksimalno četiri osobe. Ili iskoristite fleksibilnost preklopivih sjedala i tako proširite volumen prtljažnika. Varijabilna podnica utovarnog prostora stvorit će dodatni prostor za odlaganje.

Ni to vam nije dovoljno? Uz opcijsku opremu "4 vrata uključujući kompletno preklopiv naslon suvozačevog sjedala" ne dobivate samo dodatna dvoja stražnja vrata koja olakšavaju utovar s bočne strane već i praktični otvor za prijevoz dugih predmeta na suvozačevom sjedalu, zahvaljujući kojem možete transportirati čak i glomazne ili posebno dugačke predmete.

Klima

Ugodna klima Neovisno o vremenskim uvjetima

Pretoplo? Prehladno? Zagušljiv zrak? Prava klima za putovanje stvar je prilagodbe, a zahvaljujući serijskom manualnom klima-uređaju imate potpuno odriješene ruke. Temperaturu opcijski možete namjestiti pomoću Climatronica s preciznošću od čak pola stupnja, dok će se senzor kakvoće zraka integriranog antialergijskog filtra pobrinuti za čist zrak u unutrašnjosti.

Kotači

Ovdje se sve vrti oko vas

Volite promjenu? Vaš up! također. Zato svaki model ima svoj stil i odgovarajuće naplatke od lakog metala. Koji dizajn pristaje uz vas?

Stvorite svoju sliku o modelu up!

Povezivost

maps + more dock i aplikacija maps + more

Vaše se odredište nalazi na vašem smartphoneu

Imate li svoj smartphone sa sobom? Onda ga jednostavno utaknite u "maps + more dock"⁵⁾ postavljen u razini očiju, nakon čega će vas odgovarajuća besplatna aplikacija u novom dizajnu ne samo umrežiti s vašim automobilom, prijateljima ili playlistom već će vam i pokazati pravi put. Osim podataka, preko USB sučelja u sustavu "maps + more dock" prenosi se i struja tako da je baterija u svakom trenutku puna. Uđite, utaknite smartphone, pokrenite aplikaciju i krenite.

Radiouređaj

Uvijek u eteru: vaše omiljene pjesme

Na radiju se pušta samo dobra glazba? Zvuči kao naš radiouređaj "composition phone" uključujući AUX-IN priključak, slot za SD karticu, telefon i USB sučelje koji je sada dostupan u sklopu serijske opreme. Tako možete jednostavno povezati svoj smartphone ili druge audio izvore i reproducirati svoju osobnu playlistu. Dva zvučnika dolaze u sklopu serijske opreme, a opcijski su na raspolaganju šest zvučnika i digitalni radioprijam DAB+.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/interior (not final) Created with Sketch.