Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

UEFA Women's EURO 2022™

Women play football. #NotWomensFootball

Women play football. #NotWomensFootball

UEFA Women's EURO 2022™

Women play football. #NotWomensFootball

Muškarci igraju "nogomet", a žene igraju "ženski nogomet". Čekaj, što? Dosta toga! Mi smo napredniji i kao nogometni navijači i kao društvo. Promijenimo to zajedno. Kao službeni partner za mobilnost prvenstva UEFA Women's EURO 2022™, objavljujemo svoj slogan #NotWomensFootball

Jer žene nemaju ženska dodavanja i ne zabijaju ženske golove. Women play football. #NotWomensFootball

Naš namjerno dvoznačni hashtag pokazuje da mislimo ozbiljno! Mi težimo većoj jednakosti u nogometu. Poručujemo obožavateljima, klubovima, udrugama; zapravo svima: probudite se! Otvorite oči! Žene znaju igrati. Da bi ljudi promislili, ponekad ih morate malo zadirkivati, izreći neugodne istine, voditi kontroverzne rasprave, pogurati naprijed i rušiti predrasude tijekom tog procesa. Žene trče i bore se, uvijek daju sve od sebe tijekom 90 minuta. Pogledajte ih kako igraju u klubu ili na stadionu u vašem susjedstvu. Žene mijenjaju pravila igre i trude se jednako kao i muškarci.

Kao službeni partner za mobilnost prvenstva UEFA Women's EURO 2022™ i Njemačkog nogometnog saveza (DFB), započinjemo s akcijama od samog početka turnira, već na otvorenju 6. srpnja u Manchesteru. Tamo će se podebljanim slovima pojaviti međunarodni hashtag 'Women play football. #NotWomensFootball' koji će biti vidljiv navijačima diljem Europe. Kako bi ga svi uočili!

Nema ženskih startova, ženskih obrana ni ženskih udaraca. Tu je samo nogomet. #NotWomensFootball

UEFA Women's EURO 2022™ tek je početak. Naša se misija nastavlja. Ostajemo aktivni. Uz više priča, više detalja i više utjecaja. Jer priča o jednakosti nikada neće biti u potpunosti ispričana. Bit ćemo glas žena koje u igri daju sve od sebe.

Jer žene igraju, žive i dišu nogomet. #NotWomensFootball

Women play football. #NotWomensFootball Više informacija na UEFA Women's EURO 2022™

Od utakmice otvorenja pa sve do finala, izvještavat ćemo iz Engleske s isječcima o atmosferi i emocijama na dane utakmica izravno s terena. Bit će tu i uzbudljivih i nadahnjujući priča i dokumentaraca o ženama koje mijenjaju nogomet.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.