VW Touran: Telefonija

 

Nemojte propustiti više nijedan razgovor i unatoč tome ostanite koncentrirani na promet. Ugodno telefoniranje tijekom vožnje osigurat će opcijska sučelja za telefon. Ona nude posebno visoku kvalitetu govora zahvaljujući digitalnom procesoru govora, kvalitetnom mikrofonu u krovnoj oblozi i zvučnicima vozila. Prijam je zahvaljujući povezivanju s vanjskom antenom optimalan i u slučaju kritične pokrivenosti mreže. U izvedbi Comfort vaš mobilni telefon će se spojiti preko induktivnog povezivanja antene u središnjem naslonu za ruke. Ovdje je vaš mobilni telefon na sigurnom, a vi ne morate kupovati dodatno postolje za mobilni telefon.
U varijanti Premium možete putem bluetootha telefonske razgovore započete izvan automobila prenijeti na handsfree sustav - pod uvjetom da je vaš smartphone kompatibilan s tehnologijom Bluetooth® i da posjeduje remote SIM Access profil (rSAP). Rukovanje se odvija putem upravljanja govornim naredbama, pomoću višenamjenskog kola upravljača ili preko infotainment sustava. U otvor vašeg infotainment sustava alternativno možete umetnuti i posebnu SIM karticu s podatkovnom tarifom.

 

Preuzimanjem podatkovnih paketa s interneta mogu, ovisno o vašoj postojećoj mobilnoj tarifi te posebice prilikom korištenja u inozemstvu, nastati dodatni troškovi (npr. troškovi roaminga). Volkswagen dodatna oprema preporučuje ugovaranje opcije flatrate s vašim pružateljem mobilnih usluga.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Touran Dorastao svakom izazovu.