Vidite sve što se krije u tami.

Potpora svjetala za noćnu vožnju

Opcijska potpora svjetala za noćnu vožnju podsjeća na visoku tehnologiju iz holivudskih filmova. Jedina je razlika što vam ona život neće učiniti uzbudljivijim, već - naprotiv - opuštenijim. Infracrvena kamera snima područje od otprilike 130 metara ispred vozila te reagira na toplinu koju emitiraju tijela.1 U kombiniranom instrumentu ili opcijskom digitalnom kokpitu prikazuje se odgovarajuća toplinska slika. Ako je situacija kritična, sustav će vas upozoriti.1 Tako ćete dobiti dodatni izvor informacija koji će vam pomoći da s još većom sigurnošću uočite čovjeka ili, primjerice, srnu na kolniku - posebno kada je u pitanju ograničena vidljivost zbog magle ili kiše. To vam može pomoći da ranije reagirate na opasnosti.

U okviru granica sustava.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Leading the way Touareg

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.