Odzvonilo je lupanju vratima.

Pomoć pri zatvaranju vrata

Bez obzira na to koje su vaše atletske sposobnosti, za zatvaranje vrata više vam neće biti potreban velik zamah. Jednostavno pustite vrata da se blago pritvore, nakon čega će ih elektromotor automatski privući i sigurno zatvoriti - no ne i zaključati. Ako ste sami dovoljno čvrsto zatvorili vrata, mehanizam će se svejedno iz sigurnosnih razloga još jednom aktivirati. S opcijskom pomoći pri zatvaranju vrata stoga više nećete morati razmišljati o tome jeste li zatvorili vrata. Dobar popratni učinak: više nećete morati slušati ometajuće zvukove zatvaranja vrata vozila.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Leading the way Touareg

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.