Savršen pogled na pustolovinu.

Panoramski krov

Iznad vas plavo nebo ili svjetlucave zvijezde: s izdašnim opcijskim panoramskim podiznim / pomičnim krovom s panoramskim krovom straga već će vas tijekom otvaranja vrata pozdraviti blaga svjetlosna atmosfera koja posreduje osjećaj prostranosti i slobode. Pritiskom na tipku možete komforno podizati i pomicati pomični krov. Tako ćete tijekom toplih dana moći upijati izravne sunčeve zrake i još više svježeg zraka.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Zatvoriti izbornik
Start Video

Leading the way. Touareg.