Predstavlja se sa svoje markantne i dinamične strane.

Touareg "R-Line" nudi vam brojne istaknute značajke opreme za sportski nastup koji će zajamčeno ostaviti dobar dojam.

U području vanjskog dizajna oduševljava svojim markantnim prednjim branikom sa signaturom u obliku slova C specifičnom za R-Line i logotipom R-Line u rešetci hladnjaka. Touareg R-Line pokazat će se sa svoje najbolje strane s dogradnim dijelovima za vrata u dizajnu specifičnom za R-Line, maskama kućišta okvira kotača u boji vozila te difuzorom koji se sjaji u crnoj boji s kromiranim ukrasnim završetcima ispušne cijevi.

Unutrašnja oprema modela Touareg "R-Line" neće vas oduševiti samo na prvi pogled, već i na prvi dodir. Za to će se primjerice pobrinuti grijano višenamjensko kolo upravljača od kože s logotipom R-Line ili aluminijski dekorativni umetci "Silver Wave". Njegov progresivni dizajn dopunjuju letvice u pragovima sprijeda s logotipom R-Line, koji su u kombinaciji s opcijskim ambijentalnim paketom i osvijetljeni te papučice i oslonac za noge od plemenitog čelika.

Opcijska komforna sjedala od kože "Savona" u izvedbi s dvije boje i akcentima od kože u varijanti "Carbon Style" osigurat će još dinamičniji nastup. Opcijska presvlaka od kože "Vienna" s ukrasnim šavovima u Kristall sivoj boji također je pravi mamac za poglede. Obje kombinacije sjedala krasi logotip R-Line u prednjim sjedalima. Odaberete li ove opcije sjedala, unutrašnjost će osim toga dobiti crnu krovnu oblogu te ukrasne šavove Kristall sive boje. S njima će instrumentna ploča, višenamjensko kolo upravljača, središnji naslon za ruke i ručica automatskog mjenjača imati sportski nastup koji odgovara modelu R-Line.

Opcijski R-Line paket "Exterieur" za linije opreme "Atmosphere" i "Elegance" naglašava snažni i suvereni karakter vašeg modela Touareg. On sadrži varijante za eksterijer tipične za R-Line i time nudi odgovarajući odgovor za sve vozače koji bi svojim iznimno dinamičnim nastupom željeli ostaviti dobar dojam.

 

Zatvori
Touareg
Od Kn 512.504,-

Novi Touareg