Svladajte i najzahtjevnije terene.

Ako se želite u potpunosti prepustiti offroad pustolovini i možda čak ovladati ekstremnim terenima, trebali biste pomnije pogledati opcijski paket Offroad.

On se sastoji od prilagodbe voznih svojstava pomoću proširenog odabira profila vožnje. Osim serijskih profila "Normal", "Sport", "Comfort", "Eco", "Snow", "Offroad" i "Individual" dobit ćete dvije dodatne opcije: "Schotter" za šljunak i "Sand" za pijesak. Tako možete motor i mjenjač te ponašanje određenih sustava potpore prilagoditi trenutačnim okolnostima. Pogon na sve kotače 4MOTION pokreće svaki kotač zasebno te može osigurati nastavak kretanja vozila terenom čak i ako svi kotači ne dodiruju tlo.

K tomu ćete s paketom Offroad dobiti modifikacije koje će se iskazati i u teškim uvjetima, primjerice zaštitu spremnika za gorivo, zaštitu hladnjaka, zaštitu akumulatora vozila i pojačanu zaštitu podvozja. Putovanja u daleke predjele olakšavaju se većim spremnikom za gorivo, u koji može stati 90 litara goriva. Također bi dvije ušice za vuču mogle biti spas za druge sudionike u ekspediciji.

 

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Touareg
Od Kn 514.092,-

Novi Touareg