Predstavlja se sa svoje markantne i dinamične strane.

Linija opreme "R-Line"

Touareg "R-Line" nudi vam brojne istaknute značajke opreme za sportski nastup koji će zajamčeno ostaviti dobar dojam.

U području vanjskog dizajna oduševljava svojim markantnim prednjim branikom sa signaturom u obliku slova C specifičnom za R-Line i logotipom R-Line u rešetci hladnjaka. Touareg R-Line pokazat će se sa svoje najbolje strane s dogradnim dijelovima za vrata u dizajnu specifičnom za R-Line, maskama kućišta okvira kotača u boji vozila te difuzorom koji se sjaji u crnoj boji s kromiranim ukrasnim završetcima ispušne cijevi.

Unutrašnja oprema modela Touareg "R-Line" neće vas oduševiti samo na prvi pogled, već i na prvi dodir. Za to će se primjerice pobrinuti grijano višenamjensko kolo upravljača od kože s logotipom R-Line ili aluminijski dekorativni umetci "Silver Wave". Njegov progresivni dizajn dopunjuju letvice u pragovima sprijeda s logotipom R-Line, koji su u kombinaciji s opcijskim ambijentalnim paketom i osvijetljeni te papučice i oslonac za noge od plemenitog čelika.

Savršenost na svakom mjestu za sjedenje - zahvaljujući opcijski dostupnom paketu kožne opreme "Savona"¹ za Touareg R-Line. Prednja sjedala ergoComfort i presvlake sjedala u izvedbi s dvije boje i akcentima od kože u varijanti "Carbon Style" daju unutrašnjosti još naglašeniji sportski izgled.
Isto tako je impresivan opcijski paket kožne opreme "Vienna"² s R-Line presvlakama sjedala u "Soul/Kristall sivoj boji" i prednjim sjedalima ergoComfort.
Posebni mamci za poglede su karakteristični logotip R-Line na leđnom naslonu grijanih prednjih sjedala kao i različiti ukrasni šavovi Kristall sive boje koji dodatno naglašavaju unutrašnjost ako odaberete jedan od ova dva paketa kožne opreme

U kombinaciji s linijama opreme "Elegance" i "Atmosphere" opcijski je dostupan R-Line paket "Exterieur". On sadrži varijante za eksterijer tipične za R-Line i time nudi odgovarajući odgovor za sve vozače koji bi svojim iznimno dinamičnim nastupom željeli ostaviti dobar dojam.

Središnji dijelovi sjedala i unutrašnje strane bočnih dijelova površine za sjedenje od kože "Savona"

Središnji dijelovi sjedala i unutrašnje strane bočnih dijelova površine za sjedenje od kože "Vienna"

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Leading the way Touareg

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.