Otkrijte potpuno nove prostore.

Koncept prostora

Touareg vam osigurava slobodu kretanja. To se ne odnosi samo na vozna svojstva, već i iznimno prostranu unutrašnjost. S kokpitom usmjerenim prema vozaču zadržat ćete pregled, a suputnici će uživati u svjetlu, zraku ili zvijezdama zahvaljujući opcijskom panoramskom podiznom / pomičnom krovu s panoramskim krovom straga.

Ponuda prostora u prtljažniku te pomična i preklopiva stražnja klupa s omjerom od 40 : 20 : 40 učinit će Touareg iznimno fleksibilnim. Prtljažnik se može komforno otvarati i zatvarati pritiskom na gumb zahvaljujući električnom poklopcu prtljažnika. S opcijskim paketom za upravljanje prtljagom s vodilicama, fiksirnom trakom i šipkom te dvostranom podnicom utovarnog prostora bit ćete spremni na gotovo sve velike ili male pustolovine.

Ako utovarni prostor katkad ne bude dovoljan, moći ćete se koristiti opcijskim uzdužnim krovnim nosačem. On služi pričvršćivanju sustava krovnih nosača za glomazne predmete kao što su bicikl, skije ili kajak¹. Eloksiran u crnoj ili srebrnoj boji, on predstavlja lijepu dopunu i bez prtljage jer naglašava sportsko-markantni nastup vašeg Touarega.

Uvijek propisno osigurajte svoju prtljagu.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Leading the way Touareg

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.