Jer svatko doživljava temperaturu na svoj način.

Klima-uređaj

U Touaregu vlada ugodna klima zahvaljujući klima-uređaju "Climatronic" s 2-zonskom odnosno opcijski s 4-zonskom regulacijom temperature. Vozač i suvozač te opcijski i putnici na stražnjim sjedalima mogu zasebno regulirati namještanja za svoju klimatsku zonu. Alergičare koje muči često kihanje u vozilu k tomu će zasigurno razveseliti činjenica što antialergijski filtar filtrira pelud iz svježeg zraka koji ulazi u vozilo.

Klima-uređaj sprječava prodiranje neugodnih mirisa tako što automatski prebacuje na zatvoreni optok zraka kada vozač aktivira sustav za pranje stakla ili umetne stupanj za vožnju unatrag. A buka neće nastati ni tijekom spore vožnje zahvaljujući regulaciji broja okretaja ventilatora koja ovisi o brzini.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Leading the way Touareg

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.