Jer nitko ne voli biti zaslijepljen.

IQ. Light

Magnet za poglede: svačiju će pozornost privući karakteristični dizajn opcijskih IQ. Light - LED Matrix glavnih svjetala vašeg modela Touareg. Pomoću Matrix tehnologije mogu se, uz osnovne funkcije kratkih i dugih svjetala, ciljano uključivati odnosno isključivati pojedinačni LED segmenti kako bi se stvorile brojne varijante raspodjele svjetla za razne situacije u vožnji.

Kamera će tijekom vožnje s dugim svjetlima prepoznati vozila iz suprotnog smjera i vozila ispred. Određeni se LED segmenti navode tako da ćete moći trajno voziti s uključenim dugim svjetlima, a da pri tome ne zasljepljujete druge sudionike u prometu. Ako, primjerice, vozite prema prometnom znaku, segment koji osvjetljava znak smanjuje se tako da vas neće zaslijepiti refleksija s prometnog znaka.

Bez obzira na to vozite li u gradu, tijekom večeri na brzoj cesti pretječete drugo vozilo ili vozite autocestom pri lošim vremenskim uvjetima: segmenti vaših IQ. Light - LED Matrix glavnih svjetala prilagodit će se u pogledu širine, dosega i jačine svjetla svakom stanju u prometu. Matrix tehnologija stoga omogućuje znatno bolje osvjetljavanje ceste te tako osigurava povećanu sigurnost i opuštenu vožnju - bez zasljepljivanja i ometajućih refleksija.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Leading the way Touareg

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.