Rukujte upravljačkom centralom bez prekidača.

Innovision Cockpit

Prvi je put u vozilu marke Volkswagen integriran digitalni kombinirani instrument, takozvani Digital Cockpit, u kombinaciji sa zaslonom infotainment sustava iza zakrivljenog stakla (takozvanim "curved Display", "zakrivljenim zaslonom"): Innovision Cockpitom usmjerenim prema vozaču. Zahvaljujući mogućnosti upravljanja dodirom, govornim naredbama i gestama postiže se najveća razina jednostavnosti rukovanja, a mehanički prekidači, regulatori i gumbi izostaju. Golema površina zaslona koristi se za prikazivanje brojnih funkcija pomoću atraktivnih grafika i animacija. Na početnom se zaslonu mogu nalaziti fotografije i omiljene funkcije koje ste sami odabrali. Pojedini se prikazi mogu povećavati funkcijom zooma, što nije moguće učiniti na uobičajenim brzinomjerima i zaslonima.

Detaljno gledano Innovision Cockpit sastoji se od Digital Cockpita, infotainment sustava "Discover Premium", sučelja za telefon "Business" s funkcijom induktivnog punjenja za vaš smartphone te 4 USB priključka. Integrirana je Car-Net aplikacija App-Connect, a pomoću nje možete prenositi aplikacije sa smartphonea na veliki dodirni zaslon. Podržana su sva tri važna sustava: MirrorLink®, Apple CarPlay™ i Android Auto™. Vaši suputnici k tomu mogu rukovati infotainment sustavom tijekom vožnje preko svojeg tablet uređaja ili smartphonea. Tako je, primjerice, zahvaljujući funkciji "Volkswagen Media Control" moguće sa stražnje klupe kreirati glazbeni program ili sa suvozačevog sjedala na daljinu upravljati navigacijskim sustavom. Za punjenje mobilnih uređaja i za podatkovni prijenos na raspolaganju vam stoje USB priključci u prednjem i stražnjem dijelu vozila.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Leading the way Touareg

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.