Vaš će pogled ostati na cesti.

Head-up-zaslon

Bliže ne može: opcijski Head-up zaslon koristi se vjetrobranskim staklom kao površinom za projiciranje radi prikazivanja najvažnijih informacija. Brzina, poruke sustava potpore za vozača ili napomene navigacijskog sustava - uvijek ćete raspolagati svim informacijama, a da pri tome ne trebate gledati na instrumentnu ploču ili zaslon navigacijskog sustava. Projekcija se može jednostavno očitati i pri protusvjetlu, a k tomu sami možete odrediti položaj projekcije na vjetrobranskom staklu. Ako vam nije potreban, Head-up zaslon možete u svakom trenutku isključiti.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Zatvoriti izbornik
Start Video

Leading the way. Touareg.