Uživajte u novoj dimenziji infotainment sustava.

Discover Premium

Velik, veći, najveći: opcijski dostupni navigacijski sustav "Discover Premium" omogućuje bolju vidljivost navigacijskih karti i svestrane mogućnosti prikaza zahvaljujući svojoj dijagonali zaslona od 38 cm (15"). Neka vam se sadržaji i funkcije prikazuju onako kako vi to želite - zajedno s aplikacijama s vašeg smartphonea. Naime, zahvaljujući funkciji Car-Net App-Connect možete se koristiti tehnologijama MirrorLink®, Apple CarPlay™ i Android Auto™ koje će odabrane aplikacije s vašeg mobilnog telefona prenijeti na zaslon navigacijskog sustava "Discover Premium". Ovaj je sustav zahvaljujući svojem zakrivljenom zaslonu elegantni magnet za poglede kojim možete rukovati upravljanjem dodirom, glasovnim naredbama ili gestama.

U opsegu isporuke sadržano je i sučelje za telefon "Business" s funkcijom induktivnog punjenja. Pomoću njega možete bežično puniti svoj smartphone tako što ćete ga jednostavno odložiti u za to predviđeni pretinac.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Leading the way Touareg

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.