Vidite samo one informacije koje želite vidjeti.

Digitalni cockpit

Pomoću višenamjenskog kola upravljača i infotainment sustava birate ono što želite vidjeti na zaslonu opcijskog Digital Cockpita od 31 cm (12,3"): sasvim u skladu sa svojim potrebama možete, primjerice, pozvati detaljne podatke o vožnji te zatražiti prikaz navigacijske karte na cijelom zaslonu ili vizualni 3D prikaz svojih sustava potpore za vozača. Također je moguća funkcija ciljanog zooma u navigacijsku kartu. Umjesto poznatog prikaza u obliku cijevi također možete zatražiti prikaz informacija o naslovu pjesme koja se trenutačno reproducira ili kontakta s kojim upravo telefonirate preko cijele površine zaslona. Ili možete, primjerice, odabrati kombinaciju navigacijske karte i prikaza medija. Potpuno je jasno: vidjet ćete više. I to sasvim brzo, na jedan pogled.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Leading the way Touareg

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.