Umreženi svijet Car-Neta stoji vam na raspolaganju.

Internet i digitalno umrežavanje postali su dijelom naše svakodnevice. Zašto ih ne biste imali i u svojem vozilu? U Touaregu su stoga serijski raspoložive Mobilne online usluge Car-Net.

Car-Net će vas informirati bolje i brže. Tijekom vožnje mogu vam se čitati one vijesti koje vas zanimaju. Dospijte opuštenije do odredišta dok pratite rutu koja je prilagođena trenutačnoj situaciji u prometu. Naposljetku ćete uštedjeti pregršt vremena tijekom potrage za parkirnim mjestom tako što će vas sustav navoditi izravno do slobodnog parkirnog mjesta u javnoj garaži ili službenoj površini za parkiranje na odredištu.

Pomoću Car-Neta saznat ćete trenutačnu kilometražu, razinu napunjenosti spremnika za gorivo te stanje vrata i poklopaca svojeg Touarega čak i kada ne sjedite u vozilu. Naime, preko svojeg smartphonea u svakom trenutku možete pozvati podatke o vozilu i informacije o održavanju. Tako ćete, primjerice, također saznati jeste li ostavili svjetlo uključeno te jesu li svi prozori zatvoreni.

Dodatni je primjer za prednosti inteligentnog umrežavanja funkcija poziva u nuždi. On se upućuje automatski čim se aktivira zatezač pojasa ili zračni jastuk u vašem Touaregu. Zatim će se uspostaviti kontakt s Volkswagen centralom za pozive u nuždi koja će vam pružiti podršku i po potrebi te u što kraćem roku na mjesto sudara poslati hitnu službu. Dodatno se prenose podaci o lokaciji i relevantni podaci o vozilu. K tomu pritiskom na tipku u svakom trenutku možete samostalno uspostaviti vezu i dojaviti informacije o sudaru,

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Touareg
Od Kn 514.092,-

Novi Touareg