Postavite markantne crne akcente s opcijskim dizajnerskim paketom "Black Style".

"Black Style" paket

Osigurajte impresivan nastup svojeg Touarega R-Line¹  s opcijskim dizajnerskim paketom "Black Style"². S akcentima poput sjajne crne rešetke hladnjaka, poklopaca zrcala lakiranih u crnoj boji te također sjajnih crnih ukrasnih letvica na prozorima ovaj će se paket pobrinuti da već u prolazu ostavite upečatljiv dojam.

Isto tako opcijski dostupan u linijama opreme "Atmosphere" i "Elegance".*

Može se naručiti samo u kombinaciji s krovnom oblogom Soul crne boje i IQ. Light - LED Matrix glavnim svjetlima.*

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Leading the way Touareg

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.