Postoje aplikacije i za vaš Touareg.

App-Connect & Media Control

Za sve postoji aplikacija. Također postoje brojne aplikacije za Touareg. App-Connect s funkcijama Android Auto™, Apple CarPlay™ i MirrorLink® može povezati vaš smartphone s infotainment sustavom u vozilu. Kada ste tako umreženi, možete rukovati odabranim aplikacijama sa svojeg mobilnog telefona pomoću velikoga dodirnog zaslona u Touaregu . Sve više aplikacija upotrebljava informacije o vozilu za uzbudljive funkcije: "My Guide" vam može, uz uvažavanje vremenskih uvjeta i doba dana, prikazati zanimljiva odredišta u blizini. S pomoću funkcije "My Rules" možete, primjerice, namjestiti da se ukućanima automatski pošalje SMS poruka čim dospijete na svoje odredište .

Volkswagen Media Control za operacijske sustave Android i iOS uključit će i vaše suputnike. Naime, oni će smartphoneom ili tablet uređajem moći upravljati infotainment sustavom na daljinu. Tako se sasvim praktično, primjerice, mogu odabirati glazbeni programi ili prenositi navigacijska odredišta iz adresara - čak i sa stražnjih sjedala.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Leading the way Touareg

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.