Neprestano dobra veza.

Always on

Vaš vam smartphone više nije potreban u vozilu kako biste uspostavili internetsku vezu. Naime, integrirana eSIM kartica u Touaregu pojednostavljuje korištenje online usluge i internet radija.

Primjerice, s funkcijom "connected Radio" slušat ćete svoju omiljenu radiopostaju i kada napustite njezino područje pokrivenosti. Ova funkcija "radija preko online usluge" može samostalno i besprijekorno prijeći iz modusa zemaljskog radioprijma na internetski streaming.

Zahvaljujući funkciji "Always on" možete preko interneta saznati najnovije prometne informacije. Na temelju ovih prognoza izdat će vam se, ovisno o prometu, prijedlozi za rute kako biste što brže stigli na odredište.

Dodatna prednost: softver će uvijek biti aktualan jer se updateovi za karte i uređaje mogu preuzeti online. Stoga nećete morati odlaziti u servisnu radionicu niti provoditi manualne updateove.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Leading the way Touareg

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.