Vozite uvijek na sigurnoj udaljenosti.

ACC sa sustavom Front Assist

Automatska regulacija razmaka ACC s prediktivnom regulacijom brzine može vam pomoći da se pridržavate prethodno namještene najveće brzine1 i najmanjeg razmaka od vozila ispred.2 Prediktivna regulacija brzine proširuje ove funkcije s potporom za brzinu i vožnju zavojima. Preuzimajući službena ograničenja brzine, sustav potpore može pomoći u sprječavanju prekoračenja brzine.2 Sustav k tomu na temelju podataka o dionici iz navigacije prilagođava vlastitu brzinu vozila zavojima, križanjima (zavojima) i kružnim tokovima.2 Tako se povećava razina vašeg komfora u vožnji i smanjuje potrošnja goriva.

Sustav za ograničenje brzine pomaže da vozač ne prekorači najveću brzinu1 koju je prethodno namjestio2.

Do maks. 250 km/h.

U okviru granica sustava.//1//

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Leading the way Touareg

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.