Četiri kamere vam pokazuju što se događa oko vašeg vozila.

Area View.

S opcijski dostupnim prikazom okoline "Area View" imat ćete pregled nad situacijom i kada je vidno polje kamera ograničeno: četiri kamere prenose korisne prikaze na ekran vašeg infotainment sustava. Tako možete vidjeti ceste koje s pozicije vozača nisu pregledne. Osim toga možete vrlo precizno usmjeriti vozilo prema rudu prikolice ili zaobići prepreke tijekom vožnje unatrag. Area View posebno je praktičan kada imate malo mjesta za manevriranje jer možete vidjeti sve strane koje okružuju vaš Volkswagen.

Putem povezivanja svih četiriju kamera sustav izračunava ptičju perspektivu. Ona vam u ograničenom vidnom polju kamera prikazuje što se sve događa oko vašeg automobila. Velika prednost u pogledu orijentacije posebno na neprohodnom terenu.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Uzbudljivo inovativan Tiguan

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim