Potpora upravljanja pri parkiranju "Park Assist".

Jednostavno prepustite parkiranje vašem automobilu.

Može li vaš Volkswagen stati na parkirno mjesto ili ne? Opcijski dostupna potpora upravljanja pri parkiranju "Park Assist" u prolasku mjeri obje strane ceste pomoću svojih senzora te vam pronalazi odgovarajuće parkirno mjesto. Razmak od ruba ceste pritom smije iznositi 0,5 do 1,5 metara te brzina ne smije biti veća od 40 km/h. Ako sada aktivirate žmigavac, sustav će prepoznati na kojoj strani ceste želite parkirati te će pokrenuti postupak. "Park Assist" automatski usmjerava vozilo na bočna i okomita parkirna mjesta, a u okviru svojih granica to može učiniti i na manjim parkirnim mjestima. Vi preuzimate dodavanje gasa, spojku i kočenje.

Ova praktična potpora omogućuje isto tako izlazak vašeg Volkswagena iz bočnog parkirnog mjesta. Međutim, vi u svakom trenutku imate kontrolu nad vašim automobilom.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Uzbudljivo inovativan Tiguan

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim