Uvijek u dobrom raspoloženju. Bez obzira što se nalazi ispod njega.

Odabir profila vožnje.

Opcijski izbor profila putovanja omogućuje vam prilagođavanje ugađanja motora i mjenjača kao i ponašanje određenih asistencijskih sustava uvjetima. Zadana je postavka "Normal", koja osigurava uravnoteženu vožnju.  

"Eco" podržava vožnju optimiziranu za potrošnju, "Sport" u kombinaciji s opcijskim prilagodljivim upravljanjem podvozjem DCC ovjes čini čvršćim, dok "Comfort" osigurava posebno ugodno iskustvo vožnje. Pomoću profila "Individualno" možete intervenirati u postavkama i mijenjati ih prema svojim idejama.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Uzbudljivo inovativan Tiguan

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim