Korisne u svakodnevici jednako kao i u slučaju nužde.

Car-Net "Security & Service".

Opcijske Car-Net usluge "Security & Service"¹ pružit će vam podršku s informativnim podacima i izravnom vezom s Državnom upravom za zaštitu i spašavanje (112).

Kada je sljedeći inspekcijski servis? Koliko je pun spremnik goriva? Osobito kada vozilo koristi više osoba, dobro je znati da odgovor na ova pitanja po želji možete jednostavno dobiti i online putem. Zahvaljujući opcijskim Car-Net uslugama "Security & Service"¹ na web portalu su vam na raspolaganju brojni relevantni podaci o vozilu.

Međutim, ova se tehnologija može pokazati minimalno jednako tako korisnom i tijekom vožnje: ako sustav u okviru svojih granica registrira sudar, automatski će se uspostaviti kontakt s Državnom upravom za zaštitu i spašavanje (112). Osim toga na ovaj je način moguće, ovisno o situaciji, alarmirati podršku na licu mjesta i proslijediti relevantne informacije kao što su podaci o vozilu, broj osoba u automobilu ili lokacija. Putem audio veze vozač može dobivati podršku sve dok ne stigne hitna služba.Dadurch kann angemessene Unterstützung vor Ort alarmiert und die Personenzahl im Auto übermittelt werden. Der Fahrer wird zudem bis zum Eintreffen des Rettungsdienstes über eine Sprachverbindung betreut.

Noch mehr Infos zu Car-Net

Za korištenje Car-Net usluga "Security & Service" potrebno je sklopiti zaseban ugovor s tvrtkom Volkswagen AG. Radi mogućnosti korištenja usluga u njihovu punom vremenu korištenja, kupac nakon primopredaje vozila ima 90 dana za registraciju vozila na stranici www.volkswagen.com/Car-Net. Usluga poziva u nuždi aktivirana je već prilikom isporuke vozila, bez potrebe za registracijom. Raspoloživost Car-Net usluga može se razlikovati ovisno o zemljama. Ove usluge na raspolaganju su za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama tijekom razdoblja trajanja ugovora. Za korištenje besplatne aplikacije Car-Net App potreban je smartphone s operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera. Uslijed slanja ili preuzimanja podatkovnih paketa putem interneta mogu, posebno prilikom korištenja u inozemstvu, nastati dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) ovisno o dotičnoj mobilnoj tarifi. Detaljnije informacije o Car-Net uslugama "Security & Service" potražite na stranici www.volkswagen.com/Car-Net te kod vašeg Volkswagen partnera, a informacije o uvjetima mobilnih tarifa kod vašeg mobilnog operatera.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Uzbudljivo inovativan Tiguan

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim