Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Novi T-Cross
Od Kn 130.757,-

Novi T-Cross. I am more.

Fleksibilni SUV koji ispunjava sve vaše želje. 

Novi je T-Cross pravi svestrani talent: on vas neće oduševiti samo svojim markantnim i dinamičnim dizajnom, već i svojom fleksibilnošću. Zahvaljujući svojim brojnim mogućnostima dizajniranja ovaj vam model nudi više slobodnog prostora - za spontane pothvate, duža putovanja ili raznovrsnu svakodnevicu.

 

T-Cross na hrvatsko tržište stiže u proljeće 2019.

Svakodnevnica može biti tako posebna. Opremljen mnoštvom talenata: novi je T-Cross funkcionalan i promjenjiv. Zahvaljujući svom crossover dizajnu, mogućnostima dizajniranja i velikoj svakodnevnoj praktičnosti ovaj model predstavlja savršen spoj varijabilnosti i kompaktnosti. Ukratko: on je spreman na gotovo svaku avanturu!

Ekterijer

Impresivan nastup kompaktnog crossover dizajna. Novi T-Cross povezuje urbanost s funkcionalnim dizajnom: 

Novi T-Cross spaja urbanost s funkcionalnim dizajnom: dugi poklopac motora i široka rešetka hladnjaka pružaju mu markantan izgled. Ovaj svestrani talent s upečatljivom karoserijom izgleda dobro u svakoj prilici: u gradu, u svakodnevici i na terenu.

Interijer
Svjetla
Kotači
Interijer

Jedinstven, točno prema vašem željama.

U posebne značajke unutrašnjosti ubrajaju se ambijentalno osvjetljenje, izuzetno kvalitetna sjedala od tkanine te opcijski dostupni paketi dizajna u trima različitim izvedbama. Osim što nudi udobnost na visokoj razini, unutrašnja se oprema može također individualno oblikovati.

 

Svjetla

Uvijek prezentirani u najboljem svjetlu.

Novi T-Cross itekako blista: sa serijskim LED svjetlima za dnevnu vožnju i halogenim glavnim svjetlima ovaj se gradski SUV pokazuje u savršenom svjetlu. Linija opreme Style k tomu je opremljena LED glavnim svjetlima. 

Kotači

Sve se vrti oko dizajna: T-Cross ponuda kotača.

S kojim će kotačima vaš T-Cross najviše blistati u potpunosti ovisi o vama. Izbor je, naime, prepušten vama kada je u pitanju opsežan program kotača*: kotači od lakog metala veličine od 16" do 18" vašem T-Crossu daju potpuno osobnu notu, poput 18" kotača od lakog metala "Nevada"** crne boje sa sjajno poliranom površinom.

Vaš zaštitni znak. Novi je T-Cross promjenjiv kao nijedan model dosad: s opcijskim paketima dizajna crne, Energetic narančaste i Bambus Garden zelene boje od linije opreme Life svom ćete modelu osigurati jedinstven izgled i učiniti ga pravom ikonom stila.

Paket dizajna Energetic narančaste boje

Oblikujte unutrašnjost po svom ukusu.

Opcijski paket dizajna Energetic narančaste boje definitivno je pravi magnet za oči. Uspješnom kombinacijom Energetic narančaste i sive boje kod dizajna dekora krećete u ofenzivu boja te svoj T-Cross pretvarate u pravog trendsetera.

Paket dizajna crne boje

Vi određujete individualni izgled svoje unutrašnjosti.

Volite jednostavne boje i sportski stil? Onda će vam savršeno pristajati opcijski paket dizajna crne boje: s akcentima u unutrašnjosti poput dekora crne boje visokog sjaja i sive boje svaka će vožnja u vašem T-Crossu ostaviti upečatljiv dojam. 

Paket dizajna"Bambus Garden"

 Unutrašnjost po vašem ukusu? Izvolite.

Prava kombinacija boja čini razliku: unutrašnjost svog T-Crossa po želji naglasite bojom. Srednjim dijelovima i unutrašnjim stranama sjedala tirkiz, narančaste i Platinum sive boje te elegantnim dizajnom dekora crne i sive boje unutrašnjost ćete pretvoriti u pravi magnet za oči.

Prilagođava se onima koji ne rade kompromise. Prilagodite novi T-Cross svojim osobnim željama i odaberite između linija opreme T-Cross, Life i Style. Neovisno o tome za što se odlučite – varijante opreme ispunit će vaš zahtjev u pogledu kvalitete i udobnosti.

Style

Udobnost koja se vidi i osjeti.

Novi T-Cross u liniji opreme Style nudi visoku razinu udobnosti i pregršt serijskih značajki poput LED glavnih svjetala, pomoći pri parkiranju, sportskih komfornih sjedala i markantnih 17" kotača od lakog metala. 

 

Life

Uđite i ugodno se osjećajte.

U liniji opreme Life odmah ćete se ugodno osjećati: značajke poput klima-uređaja, prostrane podnice prtljažnika, višenamjenskog kola upravljača i višenamjenskog pokazivača "Plus" svaku će vožnju automobilom pretvoriti u ugodan doživljaj.

 

Biti spontan je uvijek dobra ideja. Više ste spontani tip? Onda je novi T-Cross vaš idealni pratitelj na putovanjima. Zahvaljujući preklopivom naslonu suvozačevog sjedala i pomičnoj stražnjoj klupi ovaj je model prostran i fleksibilno će se prilagoditi vašim željama. Vaš digitalni cockpit: inovativni, moderni Active Info Display koji vam je opcijski dostupan. On će vam prikazati podatke o vožnji i vizualno predočiti sustave potpore za vozača.

Stražnji dio vozila
Prednja sjedala
Prostor
Active Info Display
Stražnji dio vozila

Ostanite fleksibilni i dok putujete.

T-Cross pokazuje iznimnu varijabilnost - zahvaljujući pomičnoj i djeljivoj stražnjoj klupi i većem slobodnom prostoru za noge. To konkretno znači: više prostora za vas i vaše suputnike, više prostora za odlaganje za sve.

Prednja sjedala

Udobnost koje se više ne želite odreći.

Ostanite jednostavno sjediti: opcijska potpora za kralježnicu čuva vaša leđa upravo tijekom dužih vožnji automobilom. A preklopivi naslon suvozačevog sjedala vašeg T-Crossa jednostavno je praktičan: on vam nudi dodatni prostor za odlaganje putne prtljage i torbi za kupovinu.

Prostor

Više prostora za vašu fleksibilnost.

Želite više slobodnog prostora? Možete ga imati. Zahvaljujući svojoj svestranoj unutrašnjosti i velikom kapacitetu prtljažnika T-Cross nudi mnoštvo prostora za putnike, prtljagu i spontane pothvate. 

Active Info Display

Vidite samo one informacije koje želite vidjeti.

Analogni prikaz stvar je prošlosti. Po želji zamijenite klasične okrugle instrumente zaslonom visoke rezolucije. Inovativni, moderni Active Info Display može vam pružiti informacije koje su puno opsežnije od pukog prikaza brzine i razine napunjenosti spremnika za gorivo. 

Osobnost u visokoj rezoluciji. Neovisno o tome jesu li vam tijekom vožnje potrebne aktualne prometne informacije, želite li pomoću navigacije doći do svog odredišta ili želite li jednostavno slušati svoju glazbu – vaš T-Cross vam nudi različite mogućnosti udobnog i jednostavnog korištenja moderne tehnike.

Radio uređaj & navigacijski sustav

Zabava i navigacija na visokoj razini.

Radiouređaj i pouzdana navigacija za vas su neizostavna oprema? I to je dobro! Radiouređaji i navigacijski sustavi u modelu T-Cross očarat će vas tijekom vožnje dodirnim zaslonom u boji, sustavom od čak šest zvučnika te brojnim mogućnostima priključivanja. Navigacijski sustav "Discover Media" oduševljava svojim zaslonom veličine 20,3 cm (8") i intuitivnom navigacijom koju možete proširiti informacijama u stvarnom vremenu pomoću korisnih online Car-Net usluga.

Povezivost
Telefonija
Glazba
Povezivost

Umreženi sa svime što vam je bitno.

Sa svojim ste smartphoneom gotovo uvijek online. Zašto ne i sa svojim T-Crossom? Car-Net "Guide & Inform" donekle će pojednostavniti vašu svakodnevicu i dovesti vas opuštenije do odredišta. Uskoro se više nećete htjeti odreći korisnih informacija u stvarnom vremenu i praktičnih funkcija. A uz aplikaciju Volkswagen Connect App imat ćete u svakom trenutku pregled nad svim važnim podatcima o vašem T-Crossu.

Telefonija

Olakšava vam komunikaciju.

Više snage za mobilni telefon, tablet i MP3 player. Svoje uređaje jednostavno priključite preko integriranog USB sučelja. Mobilne telefone sa standardom Qi možete vrlo lako napuniti: u tu svrhu svoj mobilni telefon jednostavno stavite u prednji pretinac za odlaganje. Preko induktivnog punjenja telefon će ubrzo ponovno postići svoju punu snagu. 

Glazba

U akustičnom raju: uz Beats i Apple Music.

Uživajte u svojoj omiljenoj glazbi uz Apple Music u novom T-Crossu: za to vam je na raspolaganju izbor od preko 45 milijuna pjesama putem streama! Usluga Apple Music dostupna vam je čak 6 mjeseci besplatno* - offline i online. I to u kombinaciji sa snažnim sound sustavom "beats". Savršeni zvuk je dakle osiguran.

 

Sustavi potpore Sustavi potpore za vozača u vašem T-Crossu doprinose većem komforu u vožnji te vam mogu pomoći u svladavanju ili čak potpunom izbjegavanju kritičnih situacija. Iako ovu tehniku nećete uvijek primijetiti, dobro je znati da ona ipak postoji.

Sigurnost
Vožnja
Parkiranje
Sigurnost

Ne prednjači samo po pitanju dizajna.

Vaš T-Cross opremljen je sustavima potpore u vožnji koji će se aktivirati samo ako se nađete u iznimnim situacijama. Oni će asistirati da zaštitite svoje suputnike i sebe, ali i druge sudionike u prometu.

Vožnja

Nemojte se svađati oko toga tko će voziti.

Kada budete vozili novi T-Cross, itekako ćete se zabaviti. Tomu također mogu pridonijeti praktični sustavi potpore koji će vam puno toga učiniti jednostavnijim i ugodnijim. Priuštite si primjerice veću razinu udobnosti tijekom dužih putovanja i prihvatite pomoć u prometu. 

Parkiranje

Vožnja je zabavna. A sada i parkiranje.

Parkiranje se vrlo lako može pretvoriti u test strpljivosti. Dobro je što vam opcijski sustavi potpore pri parkiranju u novom T- Crossu susretljivo pomažu i time parkiranje čine izuzetno jednostavnim.

*Prikazana oprema na T-Cross modelima namijenjena je njemačkom tržištu.

Moguće kombinacije opreme te serijska i dodatna oprema za hrvatsko tržište postavit će se nakon službenog početka prodaje T-Cross modela.

Idući koraci