U dobrim ste rukama

Usluga poziva u nuždi

U slučaju nužde treba ostati smiren. Opcijsku uslugu poziva u nuždi¹ marke Volkswagen aktivirat ćete jednostavnim pritiskom na gumb. Sustav će inicirati uspostavljanje audio veze s Volkswagenovom centralom za pozive u nuždi kako biste mogli dobiti osobnu podršku dok na lice mjesta ne stignu spasilačke službe. Pomoću crvene tipke SOS također možete vrlo brzo pozvati pomoć za ostale sudionike u prometu.

Poziv u nuždi automatski će se uputiti nakon što sustav registrira sudar. Konkretno, to je slučaj kada se aktivira zračni jastuk. Tada će se uspostaviti veza s Državnom upravom za zaštitu i spašavanje na broju 112.

Za korištenje Car-Net usluga "Security & Service" potrebno je sklopiti zaseban ugovor s tvrtkom Volkswagen AG. Radi mogućnosti korištenja usluga u njihovu punom vremenu korištenja, kupac nakon primopredaje vozila ima 90 dana za registraciju vozila na stranici www.volkswagen.com/Car-Net. Usluga poziva u nuždi aktivirana je već prilikom isporuke vozila, bez potrebe za registracijom. Raspoloživost Car-Net usluga može se razlikovati ovisno o zemljama. Ove usluge na raspolaganju su za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama tijekom razdoblja trajanja ugovora. Za korištenje besplatne aplikacije Car-Net App potreban je smartphone s operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera. Uslijed slanja ili preuzimanja podatkovnih paketa putem interneta mogu, posebno prilikom korištenja u inozemstvu, nastati dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) ovisno o dotičnoj mobilnoj tarifi. Detaljnije informacije o Car-Net uslugama "Security & Service" potražite na stranici www.volkswagen.com/Car-Net te kod vašeg Volkswagen partnera, a informacije o uvjetima mobilnih tarifa kod vašeg mobilnog operatera.

Njemački, engleski, francuski, talijanski, nizozemski, poljski, portugalski, švedski, španjolski, češki

Belgija, Bugarska, Njemačka, Finska, Francuska, Grčka, Velik Britanija, Irska, Italija, Litva, Luksemburg, Malta, Nizozemska, Norveška, Austrija, Poljska, Portugal, Rumunjska, Švedska, Švicarska, Španjolska, Češka, Mađarska

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Rođen sa stavom T-Roc

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/interior (not final) Created with Sketch.