Udobno se smjestite

U modelu T-Roc osjetit ćete visoku kvalitetu materijala i pomno odabranu opremu. T-Roc Design već u sklopu serijske opreme raspolaže prednjim komfornim sjedalima. Kod modela T-Roc Sport vozač i suvozač sjede na sportskim komfornim sjedalima koja su posebno konstruirana za dobru bočnu stabilnost. U naslonima se nalaze potpore za kralježnicu koje možete namjestiti tako da rasterete vaša leđa. 

Presvlake sjedala nude vam mogućnost izražavanja osobnog ukusa. Opcijska oprema od kože "Vienna" koja zrači šarmom stilskog loungea djeluje izuzetno elegantno.

Pogled u svijetlu budućnost - u pravom smislu riječi - omogućit će vam i opcijski panoramski pomični krov. On propušta više svjetlosti u unutrašnjost vozila tako da ćete doživjeti jedinstven osjećaj prostranosti. Krov se sastoji od dvaju velikih staklenih dijelova, pri čemu prednji dio raspolaže električnom funkcijom podizanja i pomicanja. U slučaju prejakog sunčevog zračenja stakleni se krov može pritiskom na gumb potpuno prekriti roletom koja je smještena ispod njega.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Rođen sa stavom T-Roc

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/interior (not final) Created with Sketch.