Ekspresivan dizajn za vašu svakodnevicu

T-Roc Design

T-Roc Design daje vam mnoštvo slobodnog prostora za oblikovanje. Tako vam sjajno polirani 17" kotači od lakog metala*, po želji stoje na raspolaganju u trima dodatnim bojama. K tomu pomoću različitih lakiranja u dvije boje* možete dodatno individualno naglasiti vozilo. Akcenti u kromiranoj izvedbi ističu stilski nastup vašeg modela T-Roc Design. Oni su primjerice prisutni u obliku kopče na crnoj rešetci hladnjaka zrnate strukture i na trapeznim maskama u stražnjem području vozila. Difuzor je i sprijeda i straga naglašen u kontrastnoj srebrnoj boji*.

Pri ulasku u vozilo dočekat će vas ambijentalno osvjetljenje* bijele boje: osvijetljene dekorativne letvice, prednja i stražnja svjetla za čitanje te osvjetljenje prostora za noge stvaraju posebno ugodnu atmosferu. Kod obloge, odnosno dizajnerskog poklopca na instrumentnoj ploči možete birati među četiri različite boje* i tako oblikovati unutrašnjost potpuno prilagođenu svome ukusu.

Sjednite na ugodna komforna sjedala koja su po želji dostupna u jednoj od ukupno dvije varijante izrazito kvalitetne kože "Vienna". U ovom ugodnom početnom položaju opušteno ćete telefonirati pomoću sučelja za telefon tijekom vožnje.

Sa sobom ste ponijeli svoju omiljenu glazbu na USB sticku? Zahvaljujući USB sučelju možete je jednostavno reproducirati preko zvučnika T-Roca. Ovdje vam neće tako brzo postati dosadno.

Sustav prepoznavanja umora može vam pružiti vrijednu podršku naročito na dužim putovanjima: čim registrira odstupanje od normalnog ponašanja¹, sustav prepoznavanja umora preporučit će pauzu putem vizualnih i akustičnih signala.

Uđite: očekuje vas impresivno iskustvo vožnje u svakom pogledu.

U okviru granica sustava.

Opcijska dodatna oprema uz nadoplatu.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Rođen sa stavom T-Roc

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/interior (not final) Created with Sketch.