Želite bas?

Sound sustav beats

Glazba bez basa nije vam zabavna? Za T-Roc Design i T-Roc Sport po želji vam je dostupan posebni užitak slušanja: sound sustav "beats" koji je razvijen u suradnji sa stručnjacima za zvuk BeatsAudio. S dva visokotonska zvučnika, dva dubokotonska zvučnika i dva širokopojasna zvučnika ovaj sustav reproducirat će vaš omiljeni zvuk na način na koji je koncipiran u studiju: savršeno usklađeno i kristalno jasno. Za leptiriće u trbuhu pobrinut će se dodatni subwoofer sa svojim izrazito dubokim basovima. Sve zvučne kutije opskrbljuju se snagom od 300 W preko 8-kanalnog pojačala koje je dovoljno snažno da oduševi i očara vas i vaše suputnike.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Rođen sa stavom T-Roc

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/interior (not final) Created with Sketch.