T-Roc će uskočiti umjesto vas

Opuštena vožnja

Monotone dionice, vozni trakovi koji se sužavaju i uske brze ceste - vožnja automobilom može itekako oslabiti koncentraciju. T-Roc je nasreću opremljen potporom zadržavanja vozila u voznom traku "Lane Assist" u sklopu serijske opreme. Ona može pridonijeti¹, smanjenju sudara uvjetovanih padom koncentracije. Naime, "Lane Assist" inicira korektivnu regulaciju upravljanja u slučaju da sustav registrira da će vozilo početi napuštati vozni trak.

U vožnji sa znatno nižom razinom stresa možete osim toga uživati sa serijskom automatskom regulacijom razmaka ACC. Ona nadzire promet ispred vozila i održava razmak¹ - pri brzini do čak 210 km/h.

Potpora kod prometnog zastoja² koja je po želji dostupna za motore s automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG učinit će usporeni promet podnošljivijim. Tako T-Roc pri brzini od 0 do 60 km/h prati vozilo ispred sebe te automatski regulira gas i kočnicu¹. Pritom će se vozilo također zadržati u voznom traku. 

Sa sustavom "Emergency Assist"²po želji imate sustav u vozilu koji može preuzeti djelomično autonomno upravljanje vozilom¹ u hitnom medicinskom slučaju.Aktivira se kada vozač ne upravlja, ne koči i ne ubrzava. Ako sustav prepozna ovakvu situaciju, "Emergency Assist" će kontrolirano zaustaviti T-Roc nakon upozorenja putem kočionih trzaja i blagog zanošenja u vlastitom voznom traku.

U okviru granica sustava.

Uvodi se kasnije.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Rođen sa stavom T-Roc

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/interior (not final) Created with Sketch.