Istaknite se u širokoj masi

Lakiranje u dvije boje

Uz boju karoserije vašeg T-Roca imate mogućnost kombiniranja dodatne boje koja obuhvaća kako krov tako i vanjska zrcala i A stup. Kod modela T-Roc Sport uz vanjsku boju po želji, možete se odlučiti i za crnu ili Flash crvenu boju1 krova kako biste još više naglasili sportski karakter svojeg T-Roca. Kod modela T-Roc Design možete birati između crne, Pure bijele, Black Oak smeđe metalik ili Flash crvene boje. Ovisno o kombinaciji boja, sa svojom ćete omiljenom bojom stvoriti uzbudljiv kontrast ili šarmantne akcente koji će drugima ostati u sjećanju i imati presudan utjecaj na karakter vašeg T-Roca.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Rođen sa stavom T-Roc

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/interior (not final) Created with Sketch.