Ostanite dobro povezani.

Komforna telefonija.

Prilično komforno: opcijsko sučelje za telefon "Comfort" raspolaže funkcijom induktivnog punjenja te u vaše vozilo donosi dodatni USB priključak za podatke i priključak za punjenje. Povezivanje s vanjskom antenom pri tome se također odvija induktivno. Prednost: u kombinaciji s kvalitetnim mikrofonom u krovnoj oblozi i reprodukcijom zvuka preko internih zvučnika osigurava se vrlo dobra kvaliteta govora. Više nije potrebno dodatno postolje. Lijepo i prilično praktično.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Zatvoriti izbornik

Rođen sa stavom. T-Roc.