Ovako će vam vaš T-Roc pomoći pri promjeni voznog traka i izlasku iz parkirnog mjesta

„Blind Spot“senzor s potporom izlaska iz parkirnog mjesta

Ako vam se straga približava automobil koji ne možete vidjeti u vašem bočnom ili osvrtnom zrcalu, tada se on nalazi u opasnom mrtvom kutu. Prije promjene voznog traka pomoći će vam pouzdani pogled preko ramena, a sada i opcijski "Blind Spot" senzor². On vas može upozoriti već pri brzini od 15 km/h¹, i to tako što će u vanjskom zrcalu vašeg T-Roca zasvijetliti LED prikaz. Ako unatoč tome uključite pokazivače smjera, svjetlo će početi treperiti svjetlije i brže te će vam skrenuti pozornost na vozilo u mrtvom kutu. U kombinaciji sa serijskom potporom zadržavanja vozila na voznom traku "Lane Assist" "Blind Spot" senzor vas može čak upozoriti na promjenu voznog traka korektivnom regulacijom upravljanja¹.

Potpora izlaska iz parkirnog mjesta² podupire vas¹  kod izlaska iz parkirnog mjesta unatrag. Pomoću senzora u stražnjem braniku nadzire se bočni promet iza vozila. Ako vam se bočno približi neki drugi automobil, biciklist ili pješak, upozorit će vas signalni ton i prikaz na zaslonu infotainment sustava. Ako ne reagirate na vrijeme, sustav može u slučaju predstojećeg sudara regulacijom kočenja ublažiti moguće posljedice sudara ili ih u optimalnom slučaju spriječiti.

U okviru granica sustava.

Uvodi se kasnije.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Rođen sa stavom T-Roc

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/interior (not final) Created with Sketch.