Jednostavnost parkiranja

Potpora upravljanja pri parkiranju „Park Assist”

T-Roc Cabrio s opcijskom potporom upravljanja pri parkiranju "Park Assist" neće vam samo reći tijekom prolaska pokraj parkirnog mjesta je li ono dovoljno veliko - on će i parkirati umjesto vas*. Vi upravljate spojkom te papučicom gasa i kočnice. Sve ostalo čini on.

  • Senzori skeniraju prikladna parkirna mjesta (do maks. brzine od 40 km/h). 
  • Bočna parkirna mjesta moraju radi ulaska u parkirno mjesto biti dugačka najmanje dužinu vozila plus 80 cm razmaka za manevriranje, a radi izlaska iz parkirnog mjesta imati prostor od 25 cm ispred i iza vozila.
  • Okomita parkirna mjesta s obje strane moraju imati razmak od najmanje 35 cm.

* Postupak se u svakom trenutku može deaktivirati.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.