Podići ćete funkcionalnost svojeg Volkswagena nakon preuzimanja

In-Car aplikacije i usluge

Učitajte In-Car aplikacije usluge Volkswagen We u svoj infotainment sustav te tako učinite svakodnevicu u svojem modelu T-Roc Cabrio još praktičnijom.

  • We Park je aplikacija pomoću koje putem infotainment sustava možete bezgotovinski plaćati naknade za parkirališta
  • We Experience vam pomaže savjetima i ponudama koji su ciljano prilagođeni vašim potrebama tijekom pretraživanja restorana ili mogućnosti za kupovinu u blizini

We Deliver* servisnim partnerima k tomu omogućuje jednostavan i siguran pristup vašem vozilu. Tako vaše vozilo može primjerice primati odabrane pošiljke - to vam omogućuje da se u međuvremenu posvetite važnijim stvarima.

 

* Za korištenje usluge We Deliver potrebno je online putem sklopiti zasebni ugovor za We Connect Plus s društvom Volkswagen AG. Raspoloživost usluge ovisi o ponudi usluga naših partnerskih poduzeća. Informacije o tome pronaći ćete na stranici https://www.volkswagen-we.com/de/Deliver.html

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.