Opcijski s ugrađenim pogledom preko ramena Blind Spot

Blind Spot

Opcijska funkcija "Blind Spot" upozorava vas putem LED prikaza u odgovarajućem vanjskom zrcalu* na vozila u mrtvom kutu. Ako unatoč tome uključite žmigavac radi promjene voznog traka, LED diode počet će uočljivo treperiti. Sustav potpore funkcionira već pri brzini od 15 km/h i raspoloživ je s integriranom potporom izlaska iz parkirnog mjesta. Ona tijekom izlaska iz parkirnog mjesta vožnjom unatrag prepoznaje približava li se drugo vozilo s bočne strane. Ako ne reagirate na njezino upozorenje, potpora može spriječiti sudar regulacijom kočenja.*

 

* U okviru granica sustava.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.